![]() |
eagle is free * türkçe meali olan ozgur kartal lafının karşılığı, her halinden beşiktaşlı olduğunu belli eden üçüncü nesil yazar. * entrylerini beğenerek takip ettiğim, üçüncü nesil, edebiyatçı yazar. * sozlugun yan etkilerine maruz kalmış, 3.nesil edebiyatçı kişilik. az ama öz entry girmesi ile bilinir. * beşiktaşlı futbolcularının teknik bilgilerini vererek, gercekten bilgilendiren, beşiktaşlı olduğu her halinden belli olan ulvi alim kişilik... siyah ulan beyaz ulan! alayina gider ulan! * çocukluğumuzu toprağına taşına sürdüğümüz şehirlerin şehri çorlu'dan olduğunu sevinerek öğrendiğim,şimdilik kayserili olan bir kartal olsa gerek ... * * çaylaklığım boyunca, beni hiç yanlız bırakmayan 3.nesil beşiktaşlı yazar. * futbolcular hakkında detaylı bilgi vererek, sözlüğün bilgi hazinesi olmasına destek veren yararlı yazar.* * real madridi bitirdikten sonra araya başka bir takımı almadan, direk valencia cf ye geçmesini dilediğim yazar.*** * ispanya ligi takımları futbolcularının bilgilerini ve özelliklerini tematik olmak şartıyla sözlüğe kazandıran yazar. bu arada atletico madrid'i atlayabilir. onu ben yaptım zamanında * * aslan o aslan, şaka şaka, kartal o kartal dediğim yazar. beni kırmamış ve valencialı futbolcuları tematik bir şekilde teker teker yazmış ve bu yalnız yazarı bir nebze olsun mutlu etmiştir, sağolsun varolsun. * sozlukteki valencia sempatisini arttirmasi ile kendime yakin buldugum uuser. * sırada ki barcelona diyen yazar.** * sırada ki liverpool fc diyen yazar.** * ayrıntılı futbolcu bilgileri ile sözlükteki futbolseverleri aydınlatan yazar. ayrıca daha önce gözden geçirdiğim atletico madrid'in üzerine bir cila da kendisi çekerse fena olmayacak yazardır. * * uludag sozluk'ün 22/09/2006 günü yazarı olmuş ucuncu nesil uuserı. toplam 361 entry girip 29 başlık açmıştır. daha önce baska bir sozlukte yazıp yazmadığı bilinmiyor. http://uludagsozluk.com/k/eagle-is-free/ * kanımca manchester united taraftarı olan yazar. * şu ana kadar besiktas, real madrid, valencia, barcelona, liverpool ve manchester united futbolcuları hakkında tematik bilgiler vererek sözlüğe yararlı birşeyler kazandırmaya çalışan 3 nesil karakartal yazar. ayrıca bazı futbolcu bilgilerini isteyen yazarlar eagle is free'ye özel mesajla isteklerini bildirebilirler. ayrıca manchester united'den sonra arsenal'e geçecek olan yazardır. * sırada ki arsenal diyemediğim yazar.* * az ve öz entry giriyor diyenleri utandıran, entrylerini editlemeye sürükleyen yazar. dakika 5 beşiktaş:0 hebelehubelespor:0 son noktadır sözlükte bu. bir de edebiyatçıymış, ilahi azrail. bir de kişisel web sitelerinin linkini koyuyormuş. rocco, kekilli, ali kırca bedava download falan da koysun makbule geçer. * hafta sonu oynadığı maçta sağ ayağını kıran 3 nesil karakartal yazar. kendisine çok büyük geçmiş olsun.* * Efendim öncelikle Böyle kendine iyi kaleci, lehmann gibi, runje gibi dersen olacağı budur. olayı fm diliyle açıklarsak kırılan sağ ayak * bunun sonucunda ise 2 ay sahalardan uzak kalmak. * geçmiş olsun yazarı. * ayağının iyileştiğini duyuraraktan finallerin girmesi sebebiyle kendisi şiddetli karın ve baş ağrısı, mide bulantısı ve uykusuzluk çekmektedir. 1 ay boyunca allah yardımcısı olsun yazarı pozisyonuna gelmiştir. * alttan aldığı dersin sınavında başarılar dilediğim öğrenci uuser. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:53 PM. |