![]() |
arzoom * ikinci nesil yazar. * kedi sever yazar. ölen kedisi ardından ağıtlar düzerek bizi ağlatmıştır kendileri. * arzum markasının ingilizce versiyonu. * gülücüklü, keskin bakış açılı entryler sahibi. * * arzum un 4.nesil mutfak robotu olabilir. * tekrardan ikinci nesil yazar. http://www.f5haber.com/ha...aspx?=uludagsozluk_arzoom * mynet ile yaşanacak her sorunda danışılabilecek yazar. şu an için bir sorun yokmuş. * f5haber bağımlısı yazarımız. entry'lerine sponsor almışta olabilir. * 10x optik ve 80x dijital zoom ozelligi ile diger modellere fark atan bir dijital fotograf makinesi*. * her gördüğümde "te be nabiyesin mari" demeden geçemediğim. iyilik perisi, hep burada olsun. * memleket kokusunu hatırlatan güzel insan.ebediyen mutluluğa hapsolur inşallah diyorum hep... * kendisine gel sana sıgara odasında bir sıgara ismarlayım dediğim yazar. aşık olmak her yerde zor da. * * aynı ofisyel ortamı paylaştığım yazar. * * * başlığındaki ilk entryi yazdığım.bu entry ile başlığının ikinci sayfasının ilk entrysini yazmış olmayı umduğum. edit:bir zamanlar öyle bir entry vardı. * aynı işyerindeyiz gidip bakayım ölmüş mü, yaralıysa vurmaya devam edin. * edit: devam edin daha ölmemiş. * * hakkında bu kadar çok şey yazılınca celebrity oldu sandığım. sıcak insan. sözlük kendisini sanki yeni tanıyor. ya bu yazar o kadar eski ki, yeni mi keşfediyorsunuz? günaydın. neyse, kimse kalbini kırmasın kişisi, diyeyim de tanım olsun. * * ağlamadan avutulmaya çalışılan veya avutulurken ağlamaya başlayabilecek.* * yigit ozgur başlığı altında tematik çalışmasına giden gizli temacı.* edit:hile ve hurda ile başlığı altındaki 1. ve 2.sayfaların ilk entrylerini girdiğim uuser.* edit : isteğiyle * deli de karşılaştık. basçısı enis çoban dır dedi. düzeltiyorum dedim.. düzelttim... o biiiiiir deli seveni.. * * eski sevgili takıntısı olduğunu sandığım yazar. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:41 AM. |