![]() |
sadakatsiz * bağlılığı, sadakati olmayan. * bir sözlük yazarı, pardon çaylağı. edit: yazar olmuş, hoşgelmiş. * biraz önce varlığını farkettiğim,sözlükte iyi kamuflaj olmuş sözlük yazarı. * benim yakın arkadaşım olan şom luğu ile ün salmış güzide insanları sözlüğe çekmek için büyük çabalar gösteren yararlı ii kişi. * Levent Yuksel'ın sarkısından esınlendiğim ve çok sevdiğim nickimdir. * burda beni en çok güldüren mükemmel bi geyik yeteneğini sahip ama bunlardan ziyade yazdıklarından çok etkilendiğim iyi bir yazardır kendileri... * her üç başlıktan birinde entrysi bulunan beni de üye yapmak için elinden geleni yapmış site gelişimi için canla başla çalışaN mümtaz şahsiyet * 41720 başlık için 246 adet beyan girmiş.her beyanı sadece bir başlığa girmiş olması kaydıyla 169 başlıktan 1 inde beyanı bulunabilecek olan yazar. * muhabbet etmek için birebir olan yazar * üşengeç olmakla beraber sözlüğe üye olmamı sağlayan sözlük için didinen bir kişilik * sadakatsiz sevda olmaz be güzeliiiiiim!! dedirten, arkadaşları tarafından tüm kirli çamaşıları ortaya dökülen*** yazar * bazı şeyleri yapmamak için geride kalmış tek yazar * * sözlükte en sevdiğim, en bi en kardeş yazardır. yan bakanı ters yapanı oyarım... ayrıcana bana verdiği akıllar için bilhassa teşekkür ederim... * nolu entrysiyle sözlüğü kapattığını düşünen yazar.* * tanıyanın tanıdığı, tanımayanın tanımasına gerek olmayan yazar. * sözlüğe kıymet veren, faydalı bilgilerin de gerekliliğine inanan herkesce tanınanve sevilen yazar. en başta da benim tanıyp sevdiğim yazar... * * entrylerini görüşlerini nacizane çok beğendiğim,birçoğunu paylaştığım,sözlüğe gerçekten birşeyler verdiğine inandığım birinci nesil yazar.* * sadık olmayan fantastik ulu yazar iyi yazar o ayrı. * romanın yeni ve yetenekli kahramanı. büyücü yazar... * iyi ki var dedirten gülümseten yazarr * sadakatsiz sevda olmaz tarzı şarkılar yazdıran kavram,sadakatsiz sevda olur mu? olur. Çünkü sadık olmadığınız insana sevdalısınızdır. * bu aralar tm mi seçsem fm mi diye düşünen yazar arkadaşım. havalar nasıl olursa olsun senin havan iyi olsun boşver canım diyorum ve bitiriyorum. * * dikkatli bir yazar yas bakimindan kucuk olsada beyin bakimindan kendini cok gelistirmis entrylerinde bu durumsali hissettiren bunye. * sadakatsiz ama oldukça dikkatli,oldukça da kibar,yaş bakımından küçükmüş,iyi bari belki yaşıttır diye kanka olmaya çalışacağım yazar ayrıca. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:10 PM. |