![]() |
lumpiya * 2. nesil yazar adayı.. [edit] 2. nesil yazar * çok şirinlediğim şirin insan. * tanıdıkça sevilesi varlık. Lumpiya=Güven,açıksözlülük,eğlence,dertleşme usw. * aynı anda hem özel mesaj yazıp hem de entry girebilen süper yetenek. iyilik meleği. hoşsohbet insan. * beni butun sozluge rezil olmaktan kurtaran ustun kisilik yuce insan. * anlamını guguldan öğrendiğim ve bir börek çeşidi olan,almanca'da da fruhlingsrolle* kelimeyi kendisine nick olarak seçmiş,2.nesil kaliteli yazar... * yazdıklarında derin manalar olan ve anlayabilene cok faydalı olabilecek okunası entrylerin sahibi derin yazar. * fikir ortağı.az bulunur.pek nadir.yokluğu hep özlemdir.varlığı yaaa hiç bitmesindir.dostum.benim. selam olsun sana. * 2. nesil yazarmıs,hos sohbetmis,guvenilirmiş,saygıdeger kisilikmiş,yazdıklarında bi de derin manalar varmıs,hos gelmiş. * kelimeleri yazarken azami dikkat eden ve bir yanlışlığa mahal bırakmayan yazar. * * july4th gibi açık açık doğumgününü milletin gözüne sokmayan gizli 4 temmuzlulardan. * * tanıdıkça sevilesi izlenimini veren insan. edit : fazla tanımadan da sevilesi yazarlar kategorisindedir. * an itibari ile kendini sarkılara adamıs uuser.*** * yazdigi entrylerden anlasiliyor olmak uzere an itibari ile * kendini yildiz tilbeye baglamis olan salihlili uuser. * an itibari ile kendisini tarihe kaptıran yazar. * an itibari ile altlı üstlü beraber entry yazdığımız, tanımları gerçekçi ve kaliteli olan sözlük yazarı. * sevilesi yazar. msn kraliçesi. grup 84 e yetişememişlerden.* sözlükte sevimli sözcüğünün karşısına resmi koyulasıca bişey işte... * bugün adaLar zirvesine karşı msn zirvesi yapıLmış ve orada karşıLaşmışımdır...mesLektaş oLduğumuzu öğrenince bayaa bir sevindim *...hatta zirvede kendisini tutamamış ve havaya bir kaç eL ateş etmiştir...kısa konuşmamıza karşın hoşsohbettir...iyidir..hoştur...*...kendisine buradan sevgiLerimi saygıLarımı sunar eLLerinde de öperim...* * tavlada yendiğim ikinci nesil yazar. nesildaşım. * an itibari ile yine tavlada yendiğim ikinci nesil yazardir. * an itibari ile bağlantı kopmasi sonucu beni yenmis bulunan yazardir. * "msn zirvesi manyağı" yazardır efendim. evettir, böyle de açıklarımdır. * Almanca ısletmeyı okumak yerıne keske turkcesını okusaydıda 1 yılda almanca ogrenseydın denılesı yazar. * * teletubbieslerin ra sürüklediği yazar. ayrıca ankaralı namık hayranı olmasına müteakiben, cenaze namazını kıldıracak şirin baba ve küçük şirinler** için deli planları olan yazar. * 36 beden elbise alan, xs yok yok xxs yazar. * an itibarı ile habire finallere çalışması gereken lakin kendini sözlükten alarak buna imkan veremeyen yazar kişisi. yazarsa da okunur yani. *** * |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:45 AM. |