![]() |
mevta * ölü, ölmüş kimse.kelime kökü "vefat" tır. * kişinin sizlere omur olduğunu belirten kelime. telaffuzda mefta olarak söyleniyor gibi olması çok kişi yanıltır. dikkat edilmesi lazımdır. * dördüncü nesil yazar.* * mefta'nın doğru yazılışı. * 29 nisan 2007 cumhuriyet icin caglayan mitinginde akp hükümetinin cumhuriyet ilkeleri 1- laikilik 2- haltçılık 3- devretçilik 4- cumhurracılık 5- milliyatçılık 6- inkulupçülük pankartını yakından görmüş olmasından dolayı, muhtemelen yan yana haykırdığımız yazar. * * garip bir yazar. zamanla çözülebilir. * an itibari ile sol frame'i fobi yagmuruna tutan yazar. ellerine saglık, bol tematikli gunler. * fobileri ile başının dertte olduğunu düşünmemizi sağlamış yazar. lakin bilgi içerikli entrylerinden dolayı takdire şayandır. * sol framede fobiyle ilgili başlık görmeme fobisi olan arkadaştır. bu fobinin bilimsel adı da trantohuyankofotonto'dur. şaka maka her görülen entrysi an itibariyle tarafımda seri oylanmaktadır. * bende leftoframephobia yaratmış yazardır. * bilmediği bir fobi türü olabileceği fobisine sahip yazar. korkma biliyorsun hepsini. * sozlugu butun fobilerle ilgili donatmiws insandir. simdi bu fobileri nasil atlatacagimiz da yazarsa tam super olacaktir. saka bir yana artilarla donattik kendisini. sahane bir kardesimizmis. * fobi hobisi olan yazar. sözlük kullanıcılarını sol framei sonu phobia ile biten birçok sözcük ile donatarak fobi sahibi yapmaktadır. iyide yapmaktadır. * eline sözlük alıp, fobileri c/p eden yazar. ama bak bilgi vermek öyle olmaz. arachnephobia'yı açıklıyosan, bize arachne ve hikayesini de anlatacaksın ki, bilgilenelim. kökenini araştırmayıp, sözlükten c/p yapacaksan, kahveden osman abi de yapar bunu. * fobilere savaş açmış yazar. * fobilerle dost olmuş yazar. Yoksa bu kadarını tanımazdı... edit: yeterin artik ama * sözlükte fazla vakit geçirenleri uyaran yazar da olabilir. bakın ben sol frame'i böyle katlediyorum, gidin baska seylerle zaman gecirin mesajını vermis olabilir. * son girdiği entryleri, 1. automatonophobia/ * "sahur hazirliyorum , gel yiyelim enerji topla" dedigim yazar kardes. * fobi fobisi. olsun iyidir bilgi. * "la bi dur artık" yazarıdır. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:12 AM. |