![]() |
doktor sagbirakmayan * bir sozluk yazari * * ilginc rumuza sahip katil sozluk yazarı. * hasta kişisini masada bırakma yeteneğine sahip bir uuser * cok iyi hatirliyorum buggs bunnycizgifilminin bir bolumunde adamimiz bugs elmer i tavsan hummasiolduguna ikna etmek icin bu karakteri uydurmustur...zira elmer tavsan hummasi olunca gozunun onunde benekler ucmakta ve garip hareketler yapmaktadir... * nickinie cok güldügüm yazardır,hosgelmistir. * 12 mayıs tarihinde sozlukte yaptıgı atakla dikkatimi cekmiş, ardından mesajlarıma maruz kalmış yazardır, iyi yazması ayrı bir konudur, hosgelmiştir, sozlukte baki olsundur * beğenmediği başlıklara bok atmayı adet edinmiş, ayar aranan yazar. ilgilenmediği başlığa yazı yazmak zorunda olmadığını öğrenmesi gereken yazar. * nick seçimi dikkat çeken yazarlardan.. hoşgelmiş.. * kusura bakmasın ama iğrenç espiriler savuran bir yazar arkadaş... not: akabinde biz kendisiyle konuştuk anlaştık, bi sorun yok aramızda * niki çok güzzel olan arkadaş. entry içeriği ile ilgili birşey söyleyemeyeceğim. * ilerde nicki doktor sagbirakilmayan olarak değişebilecek yazardır. * entrysi yüzünden entry saldırısına uğramış yazar. ancak cevap vermeye tenezzül edeceğini sanmıyorum. * negatif eleştiriye açık olması, alışması gereken yazar ek : rumuzu hakikaten güzel * an itibarıyla dün en çok entry giren yazar larda adı gözüken zirveye oynayan yeni bir yazardır hoşgelmiştir * beklediği desteği sonunda bulan yazardır.* * sözlüğe katılmasıyla birlikte hoş entryler giren ve dikkatleri üzerine çeken yazar. * sozluge gusel entryler birakan yazar * giderayak tanıştığım, öss ye sözlükte çalışan yazar.* * an itibariyle birkaç gün aradan sonra geri gelen yazardır. * $u ana kadar beni en cok gulduren nicke sahip yazar. * yapılan araştırmalar sonucu yokluğunda günlük girilen entry sayısında ciddi bir azalma görülmüştür. ilerleyen günlerde farkının hissedilmesi beklenmektedir. * bir buggs bunny uyduruğu tipin adı... * sözlüğü sağ bırakıp giden uuser.. olmadı.. kınıyoruz.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:33 PM. |