![]() |
komandost * ekşisözlükte yazar olmak için sıra beklerken "uludağsözlük diye bi yer var hacım hemde beleş" sözünü duymasıyla koşa koşa gelen yanında tuzunuda getiren sözlük yazarı. * aksam aksam coluk cocukla niye ugrastigini anlamadigim insan. ben de ugrasiyorum gerci... gelecek hafta okul basliicak biraz eglenelim di mi?? * * fenerbahçe sevdalısı yazar * insanların kokenine onem veren yazarmıs,bunu gordum az once. * insanların kökeni değil ülke için ne yaptığı önemlidir demeyi düstur edinmiş yazar. * yazdıklarından sözlük yaş ortalamasının az biraz üzerinde olduğu sanrısı yaratan yazar * 28 yaşında olupta kadayıf muamelesi gören hüzünlü yazar. * ekşiden farkımız olsun diye barım barım bağıran bağırgan yazar. * yaşıt olduğumu öğrenip üstüne üstlük türkçe dostu olduğunu da fark etmemle beni kendimden geçirmiş yazar. * ayar aldığı zaman boynu kıldan ince yazar. * takdir edip takip ettiğimiz yazardır. * ortamın kendisine kalmasını isteyen yazar. hadi ben zıbardım diyelim "ortam komandost'a kalınca ne olacak ulan acep, ortalıkta hatun mu gördü yoksa bu adam" sorusunu mırıldandıran. * komando dostu olduğunu düşündüğüm bir yazardır. * hem komando hemde dost olan yazar. * abhaz,abaza ve abazan ayrimini çok iyi yapabilen tebrik edilesi yazar. * ingilizce başlık açılmasın görüşüne destek verdiğim yazar.türkçe'yi doğru kullanan yazarlardandır. * suser muser olmayıp sadece gariban bir sözlük yazarı olmaya çalışan bir adamcağızdır. * okunduğu zaman insanda aşırı milliyetçi izlenimi bırakan yazarlarımızdandır. edit:kötü anlamda sölemediğimi bilmesini istediğim sonuna kadar destekleyeceğimdir ayrıca * aşırı milliyetçi olmayan olanıda sevmeyen "tanrı türkü, tanrı türkü korusun diyenden korusun" sözünü düstur edinmiş sade bir vatan evladıdır. * düstur edindiği cümleyi çok beğendiğim,artık yazdıklarını daha dikkatlice okuyacağım yazarlarımızdandır. * yanlış anlaşılmaktan ziyade yanlış anlamaktan tirsmasi gereken suser * bir an önce uyuyup kendine gelmesini beklediğimiz türkçe gönüllüsü yazar. * yazar olunaca bana nisbet yaparak bir gün boyunca beni maymun eden.Aynı oranda yazar olmamda bir okadar yardımcı olan büyük insan şuanda da kör olmak üzere [img]/images/smilies/biggrin.gif[/img] |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:39 AM. |