![]() |
kızlar basket oynayan erkeklere veriyormuş bir yalan cümlesi. ne veriyormuş? nerde veriyormuş? ben senelerdir oynuyorum bi .ok yok! eskrim deniyorum bu aralar. aklınıza ters bir kafiye gelmesin elbet... hayali bir düşüncedir, 15 senedir basketbol oynayıp da bu spor sayesinde tanıştığım hatun yok gibidir, olanlar da zaza enden'e benzemektedir, siz düşünün sözlükçüler. bir de ekliyorum. sadece pas veriyorlar, benim babam basketboldu ben basketbol biliyorum... gamze özçelik'in halini görünce sadece vermekle kalmıyorlarmış sanırım yorumlarına sebebiyet verebilecek doğruluğu ispatlanmış dedikodu. yanlış bir önerme. bu kanıya şahsi düşüncemden değil, şahsi tecrübemden vardığımı söyleyebilirim. efendim, kızların verip vermeme konusunda akıllarında çizdikleri bir kriter yoktur. olmaz ki arkadaş. her meslek sektörüne el attım. basketbol, futbol, golf, buz hokeyi, polo.. işadamlığı, garsonluk, holding patronluğu.. yine yok.. yok yok. kızlar mesleğe, spora önem vermiyorlar. bunu anladım. oturduğum yerde bekliyorum birinin karşıma çıkmasını.. hani diyorum ki bazen, kapı açılsa, güzel bir kız çıksa karşıma.. çok çabaladın c2d, seni izliyordum, içindeki o duygusal meleği gördüm, hadi gel çatır çatır sk beni dese.. olur mu ki?.. okuldaki her futbol sahası yerine basket sahası yapılmasına neden olabilecek bir düşünce.. bu konunun çıkış noktası olarak: olayın bir diğer boyutu olarak: örnekleri verilebilir one tree hill dizisinin etksinde kalan bünyelerin düşüncesi. e tabi orası amerika anlayış farklı, kültür farklı... en fazla selam verir... eğer aynı salonu voleybol takımı ile paylaşıyorsanız,işler daha değişik bir boyut alabilir. düşün artık şu kız milletinin yakasından hayrıkışlarını duyuran ama dişi yazarların da giri girmek ve de tartışmaları uzatmak için ellerinden geldiği önermelerin bir diğer adımı. 12 dev adam sonrası yükselişe geçen,son dönemlerde duraksayan basketbol sevgisini arttırmak amacıyla,bilimum basketbol camiasının çıkardığını düşündüğüm hurafe. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:45 AM. |