![]() |
kız arkadaşına benim kız diyen erkek tipi seneler sonrasında emrah gibi koşagelen edit: başlık üstüme kalmış... bkz. hatun) nerden senin kız oluyo, yapımında katkıda mı bulundun?! * sorusu sorulması gereken erkek tipidir. kız arkadaşını bir tür meta olarak gören erkek tipi koşarak kaçılası, uzaktan bakılası, uzaktan sevilesi erkektir. uzaksa erkek olsa farketmezdir. sevgili uzaksa sevgili değildir. uzaktaki erkek sevgili değildir. ilişkiyi ciddiye alıp kız arkadaşını iyice sahiplenen erkektir. kız arkadaşına hatun/bizim hatun diyen erkekten bi adım ötede olan erkektir.. türklerin klasikleşmiş sahiplenme duygusunu karakterinde ağırdan işleyen bir abimizdir.. genelde abaza ortamlarında kullanılan sözcük öbeğidir. sevgilisi olan erkek zannederki, benim hatun ya da kız demekle onların arasında da yeri olduğunu anlatmaktadır cemaate. ayrıca açıklama olarak, sevgilim veya kız arkadaşım dediğinde ortamda dalga konusu olacağını da düşünmektedir büyük bir ihtimalle. ooo hacı, hatun yapmışız kendimize vb. geyiklerden kurtulmak için en kestirme sözcük budur benim kız ya da hatun. söylencedeki vurgu ağır ağbi havalarındadır ki ağızlara sakız olmasın söz konusu kişi. gayet normal bir erkektir.samimi sahiplenen içselleştirmiş erkektir kendisi.feminist,feminen ya da light zihniyetteki meta olarak görme şeklinde maruz kaldığı nitelendirmeler ve eleştiriler için de onların kendi öz mallıklarından dolayı da isabetli bir harekettir.öyle art niyetli değerlendirmek insanı önce meta sonra taş yapar. bu tipler arkadaşlarının kız arkadaşları için de senin kız derler. kız arkadaşının sadece kendine ait olduğunu vurgulayan hanzolardır. erkek olmalarının herşeyi diyebilme hakkını getirdiğini düşünen tipler.. genelde ev hanımlarında benim herif ya da benim adam kullanımı çok yaygındır.bu kadar da havadan nem kapmamak gerekir diye düşünüyorum.bireyim ben lan diye hönkürüp saat başı çağrı bekleyip her şehrin kurtuluş gününde karşısındakini hediye almakla mükellef tutanlar varken birinin de mevzuya göre arada bir benim kız demesi gayet normaldir. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:41 PM. |