![]() |
kendi kullanıcı adını ukte vermek uzun süre kimsenin hakkında birşeyler yazmadığını gören yazarın yapması muhtemel olan olaydır. bazen de bu vardır acemilikten kaynaklanabilen durum. yapılıp yapılmadığı bilinmeyen eylem. çünkü ukteleri verenlerin kim olduğu görünmemektedir. en azından yazarlar göremiyor ama wondrous'un gördüğüne dair derin şüpheler beslemekteyim ama olmayabilir de... bir de ben görebiliyorum bazen . biz de bazen bu tür uktelerle nick altı giri doldurduk. kimin bıraktığı önemsizdir. eğer yazarlar kendileri bıraktı ise, yazdıklarımız helal-ı hoş olsun. eğer başkası bıraktıysa bu ukteyi laf atmaya cesaret edememiştir ki bırakmıştır onları da kınamak ve düzgün nick altı giriler yazıp heveslerini kursaklarında bırakmak gerekir. biz de hep öyle yaptık zaten... edit: bu giri ilk yazıldığı zaman uktecinin ismi görünmezdi öyle gizli, öyle saklı bir şeydi. sonradan görünür oldu. dolayısıyla şimdi bakıyorum da lüzumsuz bir giri olmuş. neyse, dursun. kişinin, seçtiği ya da uydurduğu kullanıcı adının ne amlama geldiğini, hangi anlamları içerebileceğini kendisinin de tam olarak bilememesi sonucu yapabileceği, değişik görüş ve öneriler beklediği eylemdir. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:52 PM. |