![]() |
katil katleden, öldüren şahıs anlamında. insan öldüren kimse, cani öldürücü, ölüme sebep olan. seri çalışan yüksek modelleri için kocaeli körfez fen lisesi*nin sürekli küfür edip böğüren pek eski bi müdür yardımcısı. seri katiller,teröristler ve diktatörler genellikle psikopat kişilikli insanlar arasından çıkıyor.katil olmasalar da anti-sosyal kişilik bozukluğu yaşayan tüm psikopatların beyinlerinin ön lobu,normal kişilerinkinden farklı çalışıyor.araştırma sonucuna göre psikopat kişiler,beyinlerdeki farklı işleyiş nedeniyle üzüntü,pişmanlık,suçluluk gibi insani duygulardan yoksundurlar. bu nedenle,normal bir insanın nefsi müdafa ya da savaş koşullarında insan öldürmesi üzerine yaşadığı bu duyguları yaşamıyorlar.bu duygusuzluk,onların adam öldürmelirini kolaylaştırıyor. bizimkiler dizisinde, suat adlı apartman sakininin takma adı. arabasına binip çöp kutularını devirerek gitmesiyle bilinir, horoz güreştirir ayrıca tak sedat tarafından mütemadiyen kandırılıyordu. renault 12 toros swsi de vardı bir zamanlar. indir elini komşum. şeklinde mük-kemmel bir ayar cümlesi olan bizimkiler karakteri. araba parketme konusunda idolüm. ardına bakmadan çekip giden a uzatılarak okunduğunda cinayet işleyen, a uzatmadan okunduğunda cinayet anlamına gelir. brezilyalı yazar patricia melo'nun yazmış olduğu the killer romanının türkiye basımındaki ismi. fantastik bir sert müslümanlar şarkısı. asfalt dünya adlı grubun yeni albumünden basarılı bir şarkıdır katil : küçük bir hırsızdım ben yıldızları gökten çaldım şimdi bir katil oldum, bak beni hiç sevmezsin bilirim pusudaki vahşi bir kediyim ya da soğuk sinsi bir yılan kolların bana açılır hiç istemesen de tüm sana gelişlerimin hepsi tuzak gider, gelir, döner, durur yolunu kendi bulur hayat yalanların girdabında büyüdüm ben oyunlarla zalim aşkın annesi beni besler kucağında kötü bir alışkanlıktım sinsice kanında dolaştım şimdi sana sahip oldum, bak benden kurtulmak istersin umutsuz her kaçışında ilacın için dönersin yine bana kolların bana açılır hiç istemesende tüm sana gelişlerimin hepsi tuzak gider, gelir, döner, durur yolunu kendi bulur hayat yalanların girdabında büyüdüm ben oyunlarla zalim aşkın annesi beni besler kucağında bir numaralı ecel, bir numaralı kabustur. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:26 PM. |