Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   kanat atkaya (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/178044-kanat-atkaya.html)

bluemoon24 12-01-2009 07:24 AM

kanat atkaya

cumaları ana gazetede ctesi ve pazarları eklerde yazmakta olan hürriyet köşe yazarı. yazıları yaşama sebebi olacak niteliktedir.

son dönemlerde yine hürriyet gazetesinde spor yazarlığı da yapan galatasaray taraftarı köşe yazarı

yazılarında kankaları topesto ve riko'nun maceraları, köprüaltı ve beyoğlu hikayeleri, futbol, çizgi roman, kaliteli müzik ve kitaplar bulunan, hoş ve eğlenceli üslup sahibi hürriyet yazarı. bağımlılık yapar, takdir kazanır, sevilir, sayılır

abimizdir.onu anlamak için bir iki yazı okumak yetmez uzun süre devam edip bi kaş göz hareketinden*ne dediğini anlamanız gerekir.severim sayarım.yazılarını hiç kaçırmam.görünce selamı eksik etmem.

bundan 6-7 sene önce sadece kabakulak'ı yazarken keşfedilmiştir

hürriyet'in her köşesinde yazar

özellikle hürriyet cumarteside yazdığı yazılar insana yaşam sevinci verebilecek kadar güzeldir

kaktüs kahvesinde takılır genelde, efendi, mütevazı bi adamdır

can kozanoğlu ile birlikte ntv'de cuma geç saatlerde arka sayfa programını sunan hürriyet yazarı. kendisine gönderilen usturuplu elektronik postalara genellikle cevap verir.

90'ların ortalarında bu adam seri katillerle ilgili yazılar yazardı hürriyetin bayram ekinde. o artık yazmıyo ama ben hiçbir zaman bırakmadım seri katil hikayelerini...

erkin koray konserlerinde görebileceğiniz biridir.

bbg eray a çok benzettiğim kaliteli yazar.

isveçlilerin iyi rock müzik yapabilme ihtimalini, tuvalıların rock yapabilmeleriyle hemen hemen aynı gören muhterem eleştirmen, yazar, tahlil insanı.

can kozanoğlu ile yaptıkları arka sayfa programında can kozanoğlu nun

'özcan deniz korku filmi senaryosu yazıyormuş' cümlesine verdiği 'ben şimdiden korktum abi' cevabıyla beni gece gece yaran şahsiyet.

karışık albümlere çoğu gerçek müziksever gibi sıcak yaklaşmayan hele albümler numberone veya power fm gibi etiketler taşıyorsa koşarak uzaklaşılmasını tavsiye eden abimiz.

güvercinlerin biyolojileri ve yaşama dürtüleri üstüne epik hikaye yazmak suretiyle kaliteli yazar aha da böyle olur demiştir bir kez daha. saçını tepeden toplayarak büründüğü japon savaşçısı modelinin ayrıca hastasıyız. ayrıca korku filmi arşivi oldukça sağlam bir kişiliktir. test edilip onaylanmıştır kendilerinin arşivi. hiç ukalalık yapmadan en salak sorularınıza bile cevap verir. sevilesidir, övünülesidir, galatasaray taraftarıdır.

entellektüel tanıma uyan hürriyet yazarı..özellikle sinema ve müzik bilgisinin derinliği takdire şayandır..

müzik bilgisiyle korkutan bu adamın ne kadar enteresan bi şahıs olduğu zaten doğuştan kendini belli etmiştir. böyle bir ev arkadaşı olsa akşama kadar playstation oynayıp sonra sabaha kadar hasta ruhlu kore filmleri izler bunlar olurken de 4 büyük pizzayı iyi ederdik diye düşündürür adamı.

bu kadar hayran olunan biriyle tek ortak noktanın seri katiller ve kadavralar olmasının dişi kişilerde umutsuzluğa yol açtığı gözlenmiştir.

Kaynak: İtüSözlük

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:02 PM.