![]() |
kahve falında penis görmek fincan bir bayana aitse kısmet var diyip olay geçiştirilmelidir , eğer bir erkeğe aitse, üç vakte kadar önünde üçüncü cinse giden üç yol olduğu yorumuna varılır. kahvenin siyah bir madde olması da olaya ayrı bir renk katar. işlerin daha da iyiye gideceğine ve 15-30 cm arası bir kısmet geleceğine delalettir. görmek istedikten sonra o kahve telvesinde neler görüyor fala bakan. yeterki biraz içi fesat olsun. anlamı daha çok fala baktıran kişiye göre değişen olay. mesela baktığınız daha gencecik körpe bir kızsa sana bir kısmet var denir geçiştirilir, evli bir bayansa verimli bir döneme giriyorsun denir, evli olmayan ama falda görülen nesnenin gerçeği ile çok kereler karşıkarşıya gelmiş olduğunu düşündüğünüz bir bayansa dikkatli ol hamile kalma denebilir, eğer bir erkekse s.ki tuttun denebilir... bu böyle gider. -senin de kısmetlerin çoğalmış , damarlanmış -deme kız -valla bak , görüyor musun şurada bak damarlı damarlı heybetli -vışşş -ağzın sulandı kız -sulanır tabi -üç vakte kadar girecek bu sana -ohş ohş içinde bereket tanrısının heykelciği olan bardak veyahut fincandan kahve içmekle mümkün olabilecek durum. faldan gelen edit: -bak görüyor musun şuradan başlıyor , taa buraya kadar. -oh oh +görüyo musun bak,işte şurda... -ne ki o anlamadım.. +yaa şey var ya hani.. -neyy?? +şey işte bildiğin şey işte.. -ne yaa anlamıyorum... +yarrakk lannn yarraakkk benim yarrragımmm hemde cok büyük... ...................... hayırlısı olsun demek gerek.. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:33 AM. |