![]() |
hell isnt good hetfield'ın söylediği güzel parça. southpark'da * kenny cehenneme giderken çalar. yalanası kişi dilenci şeyli enseli kişi kendisine bir don kişot arıyor şu aralar. elime geldiğinde sabi sübyandı daha... sevilen kerata, şakacı ibne, godoş, şeker,... don kişotunu buldu.dr conners'a sevgiler. bu aralar iyice kilo almış ya da yeni montu olduğundan da kalın gösteren kişi. dairesel kesitli kişi. yok ibne değil. çok küçüklükten arkadaşım. gerçi ben hatırlamıyorum ama.. dağ adamı ve gönül adamı kavramlarını bünyesinde çok iyi yoğurmuş üstün kişilik. sürekli kendini geliştirmeye çalışan şahıs: -napıyosun? -adam sanat okuyorum. -ne adamsın ne sanattan anlarsın. oku da kendine gel... adam sanat dergisiyle ilgili yorumlardan pek haz etmeyen yazar... murat tabanlı girimden sonra, bir mesajla kendini bana belli eden ertesi gün metroda yaptığım yorumu bana söyleyerek kimliğini ortaya çıkaran, hınzır gülüşlü insan. cad projesi sırasında, çizim yapmak dışında herbir haltı yediğimiz, beraberce taksim'de içme hadisesini ise bir türlü hayata geçiremediğim kişilik. üç hafta boyunca yanlış derse girmiş olan kelebek.. maymunluklarını dilden dile dolaştıranların esasında şirinliğine vurulduğu arı * şimdiye kadar gördüğüm en iyi king oyuncusu, damak zevki çok kuvvetli insan.* * son günlerde bir türlü ulaşamadığımız, defnesinin* yanından bir dakika bile ayrılmayan romantik arı* Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:54 PM. |