![]() |
hayatı sorgulayan adam umut sarıkaya'nın güldürürken düşündüren serisi. sürekli 35 olan yaşına atıfta bulunulan saçsız kafalı muhsin abi'nin hayatın ayrıntıları arasında gezinmesini konu alır. muhsin abi bayram günü takım elbisesini giymiş harçlık istemeye gelen çocuğa bile takım elbisenin gerekliliği konusunda öğütler vermekteyken başka bir gün eski yunan medeniyetine posta koymaktadır. kapıda takım elbiseli bir çocuk beklemekte ve muhsin abinin yine düşüncelere dalmasına sebep olmaktadır. -ben sırf takım elbise giyiyor diye birine saygı göstermek zorunda mıyım? başka diyeceğin var mı? -bayramınız mübarek olsun amca -çotakk* -nihat ben en çok hellenistik çağa sinir olurum. adamlar ota boka çanak çömlek yapmışlar. - bu etrafımda çay katam mı diye dolanıp duran kadın kim nihat? - abi yengeyi tanımadın mı? - ben bunu aldığımda bu pırıl pırıl, bakımlı bir kadındı yahu? bir insan o halden nasıl çay katam mı bey noktasına gelir? istanbul iktisat mezunu bu be! dünyanın en yüzeysel adamıyla bir arada bulununca daha bir kopartan kişilik. boşuna uğraştığını ancak ölünce anlayacak olan adam her ne kadar bir mizah ürünü olsa da sözlerinin bazılarında da haksız olmayan karakter. bakın ne diyor : kimseye hak ettiğinden fazla değer vermeyeceksin sözlüğün enteresan statülerinden biri. kesinlikle en sevimli en delikanlı en anarşist en karizma en kendini bir en hissettiren statü. statüm trilyonlara ulaşsa da, einstein kadar zeki, cem yılmaz kadar komik entry'ler girsem de kalmak istediğim statü. pek güzel ya Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:56 AM. |