![]() |
hanım koş tüfeği getir -hanım!.. -tamam tamam getiriyoruz!..gene kimi vuracan!.. -baba sana söylemek istediğim bir şey var. +söyle benim aslan oğlum. -ama kızmayacaksın tamam mı? +tamam yavrum kızmicam. ne oldu? -baba ben... şey ben... eşcinselim... +hanım koş tüfeği getir. önemli bir vaka durumunda zararlı maddeden kurtulmak için evlilik kooperasyonunda erkeğin dişiye verdiği komuttur. bey uyan içerde bir tıkırtı var cümlesinin kullanıldığı durumlarda içerdeki tıkırtının sahibinin hırsız olması kuvvetle muhtemel olduğundan, bey sıfatındaki kişinin göt korkusuyla içerdeki duysunda, korkup kaçsın mantığı güderek sarfettiği ve hiç işe yaradığı görülmemiş talihsiz cümle. bir kış günü köyde dağdan inen kurtları vurmak isteyen akrabamızın son sözleri. hanım yanlışlıkla tüfeği ateşleyip kocasını öldürmüş, kendisi de üzüntüden bir kaç hafta sonra rahmetli olmuştu. cicim aylarında hayatım bir koşu tüfeği getirir misin?dir. hanım koş sniperımı getir !... yahu ne yapacan bu saatte onu ?!... sus, karışma kadın bu seferki ince mevzu... -hanım koş tüfeğimi getir. +3-1 mi 4-1 mi 4-2 mi 4-3 mü 4-6 mı? -lan counter mı oynuyoruz lan? +ö,ç ö,ç de yapayım mı? -hanım tamam bırak bırak senden bir şey isteyen de kabahat. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:40 AM. |