![]() |
güllerin içinden arpej öğrenmeye başlayanların ilk şarkılarından. insanı bir başka çağıran dizelere sahip şarkı o güzel gözlerini canım süzerek süzerek gel bana gel... dinlerken defalarca ağlamışlığım olan muhteşem mfö şarkısı. o kadar basit bir müzikle nasıl bu kadar yoğun bi şey ortaya çıkmış helal olsun. eğer çalmayı-söylemeyi becerebiliyorsanız hele bir de yanınıza iki tane de geri vokal almışsanız çalmaya doyulmayacak şarkı bir türlü sevemediğim mfö şarkısı.. yine ara solosu erkan oğur'a ait güzel bir şarkı. sevemediğim mfö nün sevdiğim şarkılarından... tamam çok tekrarlı sözler ama sakin, sakin işte, güzel... güllerin içinden canım koşarak koşarak gel bana gel o güzel gözlerini canım süzerek süzerek gel bana gel bu küskün yüzün gayrı gülsün canım gülerek gülerek gel bana gel güllerin içinden canım koşarak koşarak gel bana gel o güzel gözlerini canım süzerek süzerek gel bana gel bu küskün yüzün gayrı gülsün canım gülerek gülerek gel bana gel dayanamadım gayrı döndüm canım diyerek diyerek gel bana gel Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:34 AM. |