![]() |
gülyabani aylin aslım ve tayfası'nın çıkarmış olduğu 12 şarkılık yeni albümün ismi. albümün geneli vasatı aşamamış olsa da gerçekten güzel sözlü ve müzikli parçalar da yer almaktadır albümde. nedense albümü dinlerken isimlerini hatırlayamadığım ama çok tanıdık gelen ezgilerle ve söyleyiş tarzlarıyla karşılaşıp durdum. sürekli parça şu şarkıya, burdaki vokal şu gruptaki hatuna benziyor düşünceleri geçti durdu kafamdan. yine de sokak insanları, güldünya, gelinlik sarhoşluğu sizi alıp götürecek cinsten olmuş denilebilir. özellikle bazı şarkıların konser versiyonlarının girebileceği halleri düşündükçe heyecan duymamak elde değil. ayrıca açılış şarkısı gülyabani'de garip şekilde sevimli bir parça olmuş çıkmış. alınsın mı bu albüm? eeh, fazla pahalı da değil, alınıp dinlensin. aylin aslım'ın son albümü. afişiyle de merak uyandırmaktadır. aylin aslım'ın az evvel tv makinasında canlı performansta söylediği parça.türkçe'de böyle bir kelime olmamasına rağmen bunu albüm adı bile yapmış olması kendisini kınım kınım kınamama* sebep olmuştur. yaban gülü gulyabaninin yamulmuş hali olmayan aylin aslım albümü ve dahi şarkısı. adını okuduğumda bile tırsmama sebep olan şey. aylin aslım şarkısı beni artık yormayın, daha fazla sormayın vardır elbet bildiğim, boşuna uğraşmayın.. biraz sinirliymişim, bişey beğenmezmişim evden hiç çıkmazmışım, iki laf etmezmişim.. çünkü gülyabaniyim ben, çok yabaniyim ben girerim rüyalara, hepinizi yerim ben..! gülyabaniyim ben, pek yabaniyim ben girerim rüyanıza hepinizi yerim ben..! doğduğum günden beri mecburen içerdeyim, en doğrusu böylesi dışarı çağırmayın.. biraz kibirliymişim, bi selam vermezmişim biraz acayipmişim, galiba deliymişim gülyabaniyim ben, çok yabaniyim ben girerim rüyalara, hepinizi yerim ben..! gülyabaniyim ben, pek yabaniyim ben girerim rüyanıza hepinizi yerim ben..! Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:15 PM. |