![]() |
göbeksiz erkek balkonsuz ev gibidir derler. evet, erkeğin heybeti göbeği ile artmaktadır. çok zayıf insanlara yakışmadığı gibi, leblebi yutmuş solucan izlenimi vermektedir. bira içmeyen erkektir. göbeksiz hatunların bir erkekte aradığınız özellikler nedir? sorusuna cevap olarak sayacağı ıvır zıvırların ilk onunda yer alabilecek erkek modeli. sağlığına dikkat eden erkektir kendisi. çoğu halihazırda göbeği olan fakat o göbeği her daim içine çeken erkektir bira içen çeşitleri de mevcuttur. tapılasıdır öyle olanları. edit: lütfen 'o kadar da içiyorum ama gram göbeğim yok kahretsin!' anafikirli mesajlarla gelmeyin, her önüme gelene de tapamam ya. baklava dilimli sert ve düzgün bir karına sahip olanları kastederek konuşursak aslında ideal vücuta yakın erkek tipidir.bunun yanında beli estetik görünecek kadar ince olması kaymak niteliğinde bir ekstra olarak görünür. ama garip zevkli bayanlar illa da biraz göbekli olsun diye konuşabiliyorlar,zevk işte naparsın.. bir tek erkeğe yakıştırdım şimdiye kadar, başka kimsede sevmiyorum göbeği. ercan saatçi. bu kadar içkiye rağmen göbeğinin hala nasıl böyle kaldığını anlayamayan* çeşitleri mevcuttur. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:37 PM. |