![]() |
fifa 2005 86mb'lık demo'su bugün itibariyle yayınlanan ea sports'un futbol oyunu. sadece arsenal ve milan ile oynayabiliyoruz demo'da. demo'ya bakarak söylersek fifa 2004'den pek de farklı olmayan bir oyun olmuş. seyirciler yine amaçsız bir şekilde sürekli eller havada, hobaa maça geldik şeklinde zıplıyorlar. tabiiki fifa serisinin geleneği olarak hepsi suluboyayla çizilmiş görüntüsü veriyor. sadece top kontrolü ve oynanabilirlik biraz daha iyileştirilmiş geldi bana. stadyum ve futbolcu çizimlerine lafımız yok zaten. kalsik bir ea oyunu gibi grafikelr mükemmel, seyirciler hariç.. 2004 e benziyorsa mutlaka 2003 e de benzeyen dolayısıyla önceki serilere de benzeyen klasik ea sports kapak değiştirme operasyonu yapılmış oyunu. winning eleven 8*'in pc sürümü çıkıncaya kadar ea sports'a çuvalla para kazandıracak oyun. fifa 2004 e görüntü olarak benzeyen ama oynanabilirlik , oyunda ki zevk gibi yönleriyle onları kat kat aşan oyun. yüzler o kadar gerçekçi ki özellikle * sanki fotoğraflar c.p alınmış gibi. ne denediysem olmadı. bu oyunda coach seçemiyorum bu yüzden sezon başından beri oyuncularım idman yapmış değil. 300 puan kazandım 300ü de duruyor mezara götüreceğim bu gidişle. oyuncu yüzleri süper hakikaten, gol atmak da biraz daha zorlaşmış gibi geldi bana. fifa 2004'e göre epey bi gelişme gösterdiğini düşündüğüm oyun... en azından futbolcuları kontrol edebiliyorum, 2004'teki gibi kendi kendilerine abuk subuk hareketler yapmıyolar. * electronic arts'ın fifa 99'dan beri sürdüğü en iyi futbol oyunu.. jukebox'da mükemmel parçalar barındırıyor.. onlar nası müzikler kardeşim insanın oyunu bırakıp şarkıları dinleyesi geliyor.. manana - miss evening franz ferdinand - tell her tonight faithless - no roots ... no cd crack olayını bulamadığım fifa serisi oyunlarından biri winning eleven ile tanışana kadar beni benden almış futbol oyunu. fifa 2002'den sonra çıkan en iyi fifa oyunu. frikikten gol atmanın en kolay olduğu futbol oyunu... multiplayer'ının başından kalkmasının zor olduğu oyun Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:52 PM. |