Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   eticicibebe (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/175820-eticicibebe.html)

bluemoon24 12-01-2009 03:10 AM

eticicibebe

* Son derece tatlı ve şirin bir yazar. Aynı zamanda güzel ve de akllıdır. * *

* yazar oldugunu en üstte baslıgı görünce ögrendigim dosbaa olan yazar

* aaa bu kız ne zaman yazar olmuş dedirten yazar

* asabiyet geldi tamam demek isteyen kişi

* adı üstünde bir bebek bisküvisidir.

her ne kadar birbirlerinden pek haz etmeseler de, sütle beraber takılırlar, ayrı ayrı yapamazlar.

* kendisine atılması muhtemel 'selam bağyan seviyeli bir muhabbete ne dersiniz?' tadındaki özel mesajların şahsıma yönlendirileceği şimdiden açıkça belirtilen yeni yazar.iyi insan. şeker insan. asabi insan. * *

* bisküvi olanı için sağdan sap..

yazar olanı için düz devam..

* iki eti cici bebe bisküvisinin ortasına çokokrem sürülerek yenebilecek enfes yiyeceğin malzemesidir.

ayrıca çokokremden nefret eden yazardır.***

edit: çikolatanın hertürlüsünü seven yazar ama dünya çokokrem gününde sol framedeki çokokrem manyaklığını sevmeyen yazarmış.*

* bir zamanlar kardeşimin sabah kahvaltısı olduğu için bitirdiğimde annemden dayak yememe sebep olan süper tatlı bisküvi.. niye yetişkinler için o kadar lezzetli bisküvi yapılmımıştır hala anlamış değilim..

* cokokremi cok seven,kod adının da * kendisi gibi sevimli oldugunu düşündüğüm,ikinci nesil yazar..hoşgelmiştir..

* the kene nin giderayak tanıştığı yeni tatlı, şeker ablası

* .

* sözlükte yeni yeni dikkat çeken cicili bicili yazardır hoşgelmiş şenlik getirmiştir

* kendisini zirvede farkettiğim, ilk defa zirvede hem cinsim olduğunu farkettiğim yazar

* sadeliymiş kendisi.*

* bu bisküvinin üstünde bir bebek resmi vardır.ben ufakken de bu çocuk vardı,büyüdüm eşek kadar adam oldum hala bu çocuk var.yani tahminimce o çocuk yaşça benden büyük,saça sakala karışmış bir dayıdır şimdi.belki de kel,göbekli ve bıyık sahibi bir amcamızdır.eğer bir gün karşıma çıkarsa dayıya saygıda kusur etmem ama yine de merak ederim o resmi gördüğünde ne hissetmektedir.geçen yılları nasıl hatırlamaktadır.bu yüzden de sadece yiyip geçilmemesi gereken aynı zamanda üzerinde düşünülesi bir bisküvidir.ayrıca favorilerimdendir.

* ''sevgi kadar yararlı''olacagına inandıgım yazardır,daha tanısmak kısmet olmadı,nicki kadar sempatik oldugundan süphe yoktur hosgelmistir,sefalar getirmistir.

* nolu entry si ile hüzünlere sürükleyen yazar.o muhteşem şiir içinde söyleyecek söz bulamıyorum.

edit:şiir değil erhan güleryüzün bir şarkısıymış.olsun yinede muhteşem.

* seviyeli,sevimli,konuşkan ve ukala olmayan şahsiyettir.

* insanlık sınırını aşmamış yazar. *

* ne kadar ukala olduğumu naklen görmüş kişidir. seviyoruz kendisini. *

* sakin duruşlu, turkan soray bakışlı, şirin yazar.

* nick-sima uyumundaki başarısı konusunda zirve katılımcılarıyla hemfikir olduğumuz sakin yaradılışlı şirin yazar.

* bana turkan soray ı hatırlatan yazar. *

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:37 AM.