![]() |
ayrildiktan sonraki ilk sozler * önümüzdeki hatunlara / erkeklere bakıcaz ... * bekarlik sultanliktir. * sen benden ayrılamazsın ben seni terkediyorum. * aman boşver ya bana kız mı yok elimi sallasam ellisi.. * sinirden kendimi sikecem. * - berkcan ben ayrılmak istiyorum + ne dedin ne dedin? - ayrılalım mı diyorum + hassktr ya...neden lan? - işte bu yüzden. hayvansin sen. + tamam o zaman. arkadaş olalım mı? - tabi + heh. o zaman dinle. geçen bi karı gördüm... - igrencsin arti hayvansin * bitti... * allah beni çarpsaydı da bugünleri görmeseydim * dünya ahiret bacımsın * - bana bir kutu fare zehiri bulun laaannn - sağlam bir ip var mı usta? beni çeker dimi kopmaz - saatin ne kadar abla? + oha ne ablası lan travestiyim ben - biliyorum + ama önceden söyleyeyim aids var bende - biliyorum onun için geldim zaten prezervatifsiz yapıcaz * AL VERDIKLERINI VER VERDIKLERIMI BIR DAHA GORUSMEYELIM -BORCUMU NE ZAMAN VERICEKSIN? -NE PARASI? -HANI ŞU 6 AY ONCE ARABA ALIRKEN ALDIGIN * YI -HIIII SU PARA EEE YOK PARAM -ISTIYORUM ULANNN VER O ZAMAN ARABAYI * - ayrilmamiz gerek,ayrilmaliyiz. - bizim hayatimiz ciziklerle dolu,bir cizikte sana atariz. - hönk..!! * hasss sittir git... * -beni sevio musun? * hiç ayrılmayacak sandım. * ya ben ayrıldım da o bu durumu daha bilmiyor.* * -artık ayrıldık dimi +evet ayrıldık -senden bişe rica edebilirmiyim ya abla +höngggg -ya senin kanki zeynepi bana ayarlarmısın. +ireeaançsin. * verseydi ayrılmazdık. * sorun sende değil,sen çok iyi birisin,sorun bende,kafamdakileri çözmeliyim..*** * ya bir çiçekle ömür geçmez zaten... * bunca yıldır sevişirim,böyle tatmin olmamıştım. * -inşallah cocugundan colugundan bulursun. -olur,gel yapalım canım. * "bitti, zor oldu ama, bitti" * aşk bıraz palavradır bırazda asna,asna fısna birazda yalandandir sevmek birisini omur boyuplatonık olmaz degmez ona yazık sana aslında hepsı yalan yalan dolan hersey yalan dolan... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:51 PM. |