| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük bosluk Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * uzayda belli hacmi, kütlesi olmayan, boşa koyasam dolmayan doluya koysam almayan, ve tarafımca da dolduralamayan boşluk. yokluk hiclik daha fazla bilgi için boşluk yaz* 0000 a yolla. * bilgisayarların klavyelerinde kullanılan space tuşunun turkce de anlamıdır. * insanın içinde ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * uzayda belli hacmi, kütlesi olmayan, boşa koyasam dolmayan doluya koysam almayan, ve tarafımca da dolduralamayan boşluk. yokluk hiclik daha fazla bilgi için boşluk yaz* 0000 a yolla. * bilgisayarların klavyelerinde kullanılan space tuşunun turkce de anlamıdır. * insanın içinde bulunan, çoğu kez yanlış şeylerle doldurulmaya çalışılan geniş alan. * insanın vücudunda bulunur. örn:ağhh boşluğuma geldi lan. * hukumran tas uclemesi serisinde kötülerin taptığı şey. * Hatundan yeni ayrılan kimsenin düştüğü nihavent durum, bir çok kimse bu dönemlerde intahar,alkol gibi şeylere vurur. * hayko cepkin şarkısı özellikle başındaki klavye duyulmaya değer * her insanın zaman zaman içine düştüğü, ise yarar ne var hayatimda diye sordurtan ve kendinizi yapayalnız hissetmenizi sağlayan olgu. * kadını hamilelik döneminde yoğun olarak yaşadığı bir dönemdir. * Hissini merak ettiğim oluşum * +ubeydullah olum bu astronotluk dersleri işe yarıyo ha boşluktayım sanki lan +ubey yerçekimi yok olm koş * hayat içindeki boşluklar, bekleyişler, haddizatında boş değildir. En az hareketler kadar doludurlar. ne yazık ki herkes acele içinde. mesela durakta bekleyenler bile durmakta oldukları halde, aceleyle duruyorlar. durmak bile acele yapılabiliyor. aslında bekleyisler en acele gelmeyisler en sabirsiz. aslında yürümek, hareket etmek, yemek yemek telaşı azaltıyor. durmak en hızlısı, en yorucusu. keşke boşlukları istenilen manada boş bırakabilsek. aslında bosluklar varolusa imkan tanir. sizinle benim bile ayrı ayrı varoluşumuz, aramızdaki boşluktur. nazım, mimarlık ilmiyle şu oturduğumuz evi yaptığında, duvarlar, kirişler, tavanlar yapar. doğru! ama asıl yaptığı bunlar değildir, şu içinde oturduğumuz oda, yani boşluktur. resim yapanlar bilirler, boşluğa hakim olamazsanız, boşluğun arasından kendini gösterecek asıl form görünmez. notalar aralarındaki boşluklar nedeniyle müzikal kaliteye ulaşırlar. yoksa curcuna olurdu duyduğumuz. kalp atışlarımızın, soluk alış verişlerimizin sıhhatli olması için aralarında boşluklar olmalıdır. bizi yasiyor kilan da olecek olmamizdir. hayat olumle vardir * boş şeyleri koyduğumuz yerin adıdır.. * ne mutlu ki boşluğa bakıp, renklerin dans ettiği, gölgelerin oynaştığı, desenlerin ve çizgilerin iç içe gülümsediği, seyrederek hayaller kurduğumuz o tabloları yaratanlara. ne mutlu ki boşluğa bakıp,bizi gerçek dünyamızdan alıp, yepyeni ortamlara götüren, adını bile duymadığımız kişilerle tanıştıran, kah ağlatan, kah güldüren, çoğu kez düşündüren o romanları yazanlara. ne mutlu ki boşluğa bakıp, inci gibi dizeleriyle ruhumuzu okşayan, kimisini ezberimizden dostlarımıza musiki kıvamında okuduğumuz o canım şiirleri yazanlara. ne mutlu ki estetik yönümüze hitap edip, bizlere insan olduğumuzu hatırlatanlara. ne yazık ki boşluğa bakıp, boşluktan başka bir şey göremeyenlere. * entry girerken noktalamalardan sonra uygulanması gereken kavram... * düşlerimi kendimle paylaşır oldum sonunda yüreğim küser oldu kentin karanlık sokaklarında sis iyiden iyiye boğuyor düşlerimi bir tek tesellim kaldı dünyadan bugün varım yarın yokum keşke bir kelebek olsaydım sevemesem de sevilirdim belki bir ömür yalnız kalmaktansa bir kaç gün çiçeklerle beraber olmak cansız bir varlık olmak da güzel olurdu taş, toprak, yağmur olmak küskün yüreği olmayan bir varlık * * kuantum mekaniğine göre boşluk=hiçlik=herşey * budur . * bir şey hissetmemek. nerede olduğunun farkında olmamak. neredeyim diye soruşturmak ya da soruşturamamak. onun dışında hayko şarkısı. * & * NEREDESiNiZ, ne iş yaparsınız, kaç yaşındasınız, bilmiyorum. Ümidinizi ve endişelerinizi bilmiyorum. Geçmişinizi bilmiyorum. Halinizi bilmiyorum. Sizin de işini, hayatını, düşüncelerini bilmediğiniz milyonlarca insan var. Hepimiz ayrı ayrı alemlerde, ayrı ayrı ömürlerin kozasını örmekle meşgulüz. Hepimizin müşterek tarafı sadece şu: Yeryüzünün muayyen bir zamanında ve aynı fasileye mensup canlılar olarak, yaşamakta bulunmak... * En geç yüz yıl sonra bu ortaklık bitecek ve bugün doğan yavrular da dahil, şu anda yaşayanlardan kimse dünyada kalmayacak... Babanızın ismini biliyorsunuz. Ya dedenizin? Onunkini de biliyorsunuz. Ya dedenizin babasının? Diyelim ki onunkini de biliyorsunuz. Ya dedenizin dedesinin? Ya onun dedesinin? Meçhullere uzanan bir geçmiş... Gelecek için de öyle... Çocuğunuzun ismini biliyorsunuz. Torununuz varsa, onunkini de biliyorsunuz. Ya torununuzun torununun ismi? Ya onun çocuğunun ismi? * Siz dedelerinizin dedelerini nasıl hatırlamıyorsanız, sizden sonra gelecekler de sizleri hatırlayamayacak... Bir yerden gelip, bir yerlere giden nesiller içinde, bizler de bir ömür boyluk figüranlarız. Bir de şöyle alalım meseleyi. Siz varsınız... Sonra sizin yaşadığınız mahalle... Sonra yaşadığınız şehir... Yaşadığınız memleket... Yaşadığınız dünya. Ya kâinat, ya öteki yıldızlar?.. * Dün gazetelerde çıkan havadislerde, Güneş Sistemi dışında kalan ve başka güneşlerin etrafında dönen yıldızlara ait çalışmalardan bahsediliyordu. Asırlar içinde ne kadar yoksak, kainat içinde de o kadar yokuz. Saniyede üç yüz bin kilometre giden ışık ve milyarlarca yıldan beri ışığı henüz bize ulaşamamış olan başka dünyalar... * Bizler sadece birbirimize karşı ve muayyen bir zaman ölçüsü içinde varız. Dünyada geçirdiğimiz müşterek zamanın birbirimize karşı yarattığı yakınlık yanında üç yüz yıl önceki dedelerimize ve üç yüz yıl sonraki çocuklarımıza karşı olan yakınlığımız pek manasız kalıyor. * Peki neden geçinemiyoruz? Birbirimizden çalmak istediğimiz ne? Neden şunun aleyhindesiniz, neden bunu sevmiyorum? Neden dövüşüyoruz? * Neredesiniz, ne iş yaparsınız, kaç yaşındasınız, bilmiyorum. Ümidinizi ve endişelerinizi bilmiyorum. Geçmişinizi bilmiyorum. Halinizi bilmiyorum. Sizin de işini, hayatını, düşüncelerini bilmediğiniz milyonlarca insan var. Ama bir defa ve aynı devirde gelmişiz şu yeryüzüne daha candan anlaşalım, daha rahat edelim, diyorum. Olmuyor tabii... Olmayacak da... cetin altan * uzun bir sessizlik yalnızlık , arayış vs.. * içinde hiçbir cisim bulunmayan uzay, vakum. * Ay uçup gitmiş bir tırnaktır gök siyah çay, yıldızlar kesme şeker. hîwa kader
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük bosluk Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * uzayda belli hacmi, kütlesi olmayan, boşa koyasam dolmayan doluya koysam almayan, ve tarafımca da dolduralamayan boşluk. yokluk hiclik daha fazla bilgi için boşluk yaz* 0000 a yolla. * bilgisayarların klavyelerinde kullanılan space tuşunun turkce de anlamıdır. * insanın içinde ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi