![]() |
piercinglilere sorulan sorular * Dooru sööle bak Allah'a inanıo musun?? * metal dedektörden geçerken çıkarıyormusun? * paslanmıyomu o yahu? * kardeşim allahın açtığı delikler yetmiyo mu? * süper olmuş kime deldirdin? * dövme gibi piercing'te muhabbete başlama bahanesidir. genellikle, tatil yöreleri,bar ve disco gibi yerlerde, tanışmak istediğiniz ve bir türlü sohbete başlayamadığınız zaman sizin için güzel bir kapı olur. +yaa pardon. piercin'gi ne zamandan beri kullanıyorsunuz? bende takmayı düşünüyorum ama sağlık açısından bir zararı yok dimi? -hayır yok. güvenle kullanabilirsiniz. +aa..ne güzel. ya ben bu arada yukardaki bilmem ne otelde kalıyorum.size daha önce rastlamadım dimi. -bende hedehöde otelde kalıyorum. oda numaram 323 +tamam görüşürüz -ok canım. * - ya bende delidirecem de korkuyorum.yara oluyor mu? + yok ya ne alaka. - iltehap kapıyor mu? + yok yok. - öpüşürken rahatsız ediyor mu? + yok.aksine daha güzel oluyor. - hmm anladım..peki .... ? + ..... * kim deldi? * + *ötüyor mu? - ney ötüyor mu? + yani süper marketlere girerken neyin ötüyor mu bu melet? - ötüyor ötüyorr. + iyiymiş yine. insanın öten biyerlerinin olması güzel bişey tabi.* * taktırırken acıyo mu?? * +neden piercing? * paslanır mı bu? türünden sorulardır. * kıçında da var mı? * -aaa bende oraya yaptırıcaktım biliyo musuuyyynnn???????? * * oturmaktayızdır. arkadaş gayet saflıkla sorar -başka neren delik?? * * * +ayyyyyyyyyyyyyyyyyy o dilindeki şey rahatsız etmiyo mu seni aykkk -hayır. +öpüşürken karşındaki yutmuyo mu -öeh +acıdı mıaaa -hayır be! +satanist misin? -insan kurban etmeyi sevenlerden hemde +??!!! * -acımıyo mu? * öğretmen sorusu. * - selam cemal abi naber? + o ne lan öyle kulagindaki?! cikar onu erkek adama yakismaz! - * takarken acıtıyo mu yav? paslanırsa nolur? istediinde çıkartabiliyomusun? başka nerende var göstersene? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:20 PM. |