![]() |
o ben olmaliydim denilen dizi karakterleri * dizi izlerken insanı kendinden geçiren, etkileyen, yerinde olsaydım denilen karakterlerdir. * sirinlerdeki tembel sirin. Oh ne ala ye iç yat. * muradına ermiş, mutluluğu yakalamış her figuran, bas rol oyuncusu veya yoldan gecen adam. farketmez, yeterki istedikleri olmuş olsun. ** * heidi deki o bey baba ben olmalıydım. * * allahın sipa sını polat alemdar yapacak değiller ya.. * guzel ve cirkin den, güzel. * * kurtlar vadisi pusu'daki yalcin bulut. * Didididididi Lülülüülü -Alo ? -O ben olmalıydım seni götveren -Pardon !? -Noldu bir an anlamamazlığa yattın Polat, yoksa Sümüklü Necati mi demeliyim ? -Hasss... Muhittin abi güzel abicim bu sorunu çözmemiş miydik abi lütfen bak ? Şanssızlık işte o gün arabanın lastiğini patlatmış bir seviyesiz, ben de senin özrünü iletmeye gittim, ancak ne hikmetse yıllarca tiyatroculuk yapan seni sallayıp beni aldılar. -Sus lan konuşma hala konuşuyo hala konuşuyo, lanet olasıca pipi, o ben olmalıydım !! Şeklinde örnekleri mevcut olabilir, olmayabilir de... * one tree hill'deki peyton. * * heroes'da sylar olmak. Ötesi yoktur benim için ahh ahh.. * Yalancı Yarim' deki Tarık Tekelioğlu. Oceans Serisi- Danny Oceans * hatırla sevgili'deki yasemin. cansel elçin'e o kadar yakın olmak... * alf'deki alf. * * ferhunda-yaprak dökümü. melda-savcının karısı. * one tree hill-haley how i met your mother-lily simpsons-lisa * * selena'da ki selena... ne güzel uçuyor..hem bide ellerinden havai fişek çıkıyor.. * cemberimde gul oya'da yurdanur * super baba da elif * dawson s creek'te pacey'nin tüm sevgilileri desperate housewives'da gabrielle solis * sex and the city'de samantha jones * |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:21 PM. |