![]() |
k yerine q kullanan insan * genelde msn'de karşımıza çıkan insan tipleridir. * türkçe'yi katleden insanlardır. * * not: böyle bir başlık vardı ama araştırdım ben de bulamadım. alla allah. düzeltme: vurmayın, öldüm.. * bunu yapan şunu da yaptı: * yamuq bir entry: * v yerine f de kullanır, sevimli oldugunu sanan insandır. * * * hatta b yerine p de kullanır bunu yapan insanlar.Kendilerini sevimli göstermeye çalışırlarki, sevimli olmak için bu kadar kastıklarına göre sevimsizin tekidirler.* Yonja denen yerde bol bol rastlayabilirsiniz bunlara. * * q harfinin en başta olduğunu bildiği için bunu yapan kişidir. k harfini bulana kadar. * tanıdıgım cok sevdigim ve keske herkes dilini onun kadar sevsin dedigim insandir. * türkçeyle derdini anlatamayan britanialıların yapabileceği şeydir. * ş yerine dolar işareti kullanmak gibidir. azı karar, çoğu zarardır. * bazı kelimelerin okunuşunda oluşan sorunları gidermek için * "q" harfi kullanılabilir mi?" tartışmalarından habersiz kişi. ek bilgi: bazı rivayetlere göre harf inkilabı sırasında q harfinin de alfabeye alınıp alınmayacağı konusunda tartışmalar olmuştur. kısaca kağıt ve kemal kelimelerindeki "k" harflerinin yerine "q" harfi kullanılsın diyenler olmuştur. * kendilerine zaman zaman salaq diyenlerin olu$turduğu topluluk.. * ufak ufak yanından uzaklaşılası insandır.gerçi yadırgamamak lazım misal italyada da "ch" yerine "k" harfi kullanırlar * * aynı yazmanda v yerine w, c yerine j, b yerine p, i yerine y, z yerine s kullanır. yonja'da gold üyedir... * "a.q" u "a.k" şeklinde yazmaktan aciz insanlardır. * * türkçenin a.koyan insanlardır, anglo-sakson özentisidir.* * k yı q yazarak farklı olduğunu hissettirmeye çalışan tek hücreli organizmalardır. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:58 PM. |