![]() |
yeeebabanin * babamın çocuğudur kendileri... * beni babasının çocuğu zanneden yazar. mesajlarına cevap vermiyorum, ölü taklidi yaparsam gider belki diye ama nafile. database'e yazık, günah.*** edit: engelli listemin baş köşesini kendisi için ayırdım artık.** * Gün yagmura döner yüzünü tanrinin hüznü akar islatir burnum üşür ben üşümem bir damla düşer avucuma sımsıkı tutarım ellerin gibi bir damla saçlarımda kaybolur hayallerim gibi pabucumun damı akmaya başlar söverken dünyaya gökten düşen yaşlar yavaşlar ve bir alaca ebemkuşağı doğar uzaklardan ve kadehteki rakı gibi su görünce griye dönen dünya hangi akşamdan kalmadır bilinmez bilirse şişenin dibindeki bilir bulutun içindeki bilirsem ben bilirim tanrı bilir çünkü tanrı gridir meskeni aradığın yerdir yüreğindir. * baba ile güzel bir ikili oluşturduklarını düşündüğüm sevimli yazar arkadaşım. * zirveden ayrılırken tanışma fırsatı bulabildiğimiz yazar. artık muhabbet de bir sonraki zirveye kalmıştır.. * baba'nın ekürisi olan ve gayet hoş bir ikili olmuş olan yazar arkadaş. ikisinede selam vercektim ama acil iş çıktı. zaten o acil işler böyle bktan zamanlarda çıkarç ikisine de selam eder, saygılarımı iletirim. * pek şirin pek cici sözlük yazarı. ekürisi ilen *sevimli pozlar vermiştir. seviyom lan aile salonu müvaimlerini... * zirveden bir gün evvel tesadüfen bir mesajlaşma teatisi ile farkına varıp hemen ertesi günde tanıştığım yazardır. tecrübelerimden feyz almıştır kendileri.* * baba ile birlikte cay simit zirvesinde tanıstıgım cok hanımefendi cici yazar. Bir de paylasımcılar üstelik. Daha ne denir bilmiyorum. * * * * * * aynı anda birbirimizi süzüyormuşuz dediğim ama sahibi olduğunu duyunca ayrı bir tırstığım yazar. bir dahakine yanındakini getirme. * tanım: hukukçu , sohbeti güzel , eğlenceli , şirin yazar. * mecidiyeköy simit sarayının nerde olduğunu kendisine sorma gafletine muteakip 1 saat boyunca birlikte uyumlu çift numarası yapmak zorunda kaldığım sozluk yazarı.ustelik bana ısmarladığı böreği de melankolik yedi. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:17 AM. |