![]() |
benim gibi * Aşık Beyhani türküsüdür. Benim Gibi Beni Dertlere Bıraktın Yüreğimi Nara Yaktın Sende Mi Canından Bıktın Benim Gibi Benim Gibi Söyle Varmı Benim Gibi Yüreğinde Yara Var Mı Dertlilere Çare Var Mı Böyle Bahtı Kara Var Mı Benim Gibi Benim Gibi Söyle Varmı Benim Gibi Yine Varmı Benim Gibi Beyhaniyim Dertli Mi Oldun Açmadan Sarardın Soldun Kendine Bir Yar Mı Buldun Benim Gibi Benim Gibi Söyle Varmı Benim Gibi * orhan ölmez'in 2008 yılında çıkardığı damla damla albümünün en güzel şarkısı. sözleri: yorulur insan yalnız kalınca, sakın benim gibi yalnız kalma. acıtır sevda yürek yanınca, sakın sen benim gibi yanma. kıyamadığımsın hala, dokunamadığım çiçeksin. benim seni sevdiğim gibi, sen kimseyi sevme. ben üzüldüm aşk elinden, sen sakın üzülme. sevme benim gibi, üzülme benim gibi. ben yandım sevdadan, sen yanma benim gibi... dayanamam ki sana kızsam da, aşk yüzünden ağlamana. alışır sandım yürek zamanla, sakın benim gibi yanılma. kıyamadığımsın hala, dokunamadığım çiçeksin. benim seni sevdiğim gibi, sen kimseyi sevme. ben üzüldüm aşk elinden, sen sakın üzülme. sevme benim gibi, üzülme benim gibi, ben yandım sevdadan, sen yanma benim gibi... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:00 AM. |