![]() |
uuserlerin ozlu sozleri * Uuserlerin belki yüzyıllar sonra okul panolarında, bina girişlerinde yazması muhtemel vecizeleridir. * ''ikinci nesilsin dediler vermediler'' uygun bir örnektir . * ''ben sana birinci nesil olamazsın demedim,adam olamazsın dedim''torun uuserlara söylenebilir. * Hayatta iki şey çok önemlidir, birincisi ukte doldurmak, ikincisi anket. * ayar gibisin vermek istiyorum * * Yazar olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu. * hayatta 3 şey çok önemlidir çalışmak, ukte vermek, ukte doldurmak. * ortadaki bir şeye sağdan bakarsan solda, soldan bakarsan sağda görürsün. * zeka akıllı olmayı akıl etmektir. * * * Benim gözümde habire anket giren birinci nesilin, çaylaktan farkı yoktur, dolu tanım giren çaylağında birinci nesil yazardan. * Anket doldurmak nice kötüdür, tarihe bakıldığında ezilen bütün sözlüklerin zamanında anketlerin kurbanı olduğunu görmekteyiz, anket dolduran sözlüklerin sonu vahimdir. * Sanal ortam la gerçek hayat çok ince bir çizgide birleşir o da sözlüktür. * "aciyi ilk kesfettigin anda saklidir hayatin anlami" * "yirim boyle aski yaklasimi paylasimi" * az olsun oz olsun * ben bunu bilir bunu soylerim "sütyen kopçası kadar bağlıyız hayata, don lastiği kadar gevşek ruhumuz". * Hayata ne kadar bağlanırsanız, o kadar çok yaşar, o kadar az anlarsınız. * cok okuyan degil cok yazan bilir * sakal sunnetse, gandalf mumindir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:33 PM. |