![]() |
resat calislar * beni benden alan kivircik sacli adam. * seni benden alan kıvırcık salata. * oral çalışlar'ın oğlu. o kadar...* * * tanınmayan ve ne olduğu pek de belli olmayan şahsiyet, sözlüğün bunlardan reklam parası alması lazım.* * reşat çalışlar kimdir looo? ben işleyen demir ışıldar'ı tanıyorum ama bunu ilk kez duydum. uzun süredir avusturalya'da idim doğal yaşamı koruma sempozyumlarında. o sebeple tanıyamadım bu kişiyi? kimdir kimlerdendir? nedir? yoksa bir lama mı kendisi? eğer öyle ise tükürdüm suratına esefle... * Bana lavuk demiş kişidir: " Ekşi Sözlük teki nickimi bilmeyen kalmadı pek 3-5 bilmeyen kişi kaldıysa onlar da gündemi takip etmeyen lavuklardır. " * ne nickini bildiğim, ne tanıdığım ne de "beni tanımayan lavuktur" konulu yazısı hariç iki satır yazısını okuduğum karakter... peki ben lavuk mu oldum şimdi? hayır...yani en azından önerme sahibi kadar değil... * bu adam o adamın oğlu olamaz . minikliğinde salıncaktan kafalama düşme vakası mı yaşandı ne ... * her yerde kendinden bahsettiren kişi.oda bunu istiyo heralde. * kabuklu yemiş atmak istiyorum kendisine ama yasakmış. * iclal aydın , armagan caglayan'dan ovguler alan ustune bir de bunlara sevinebilen , bunları referans verebilecek kadar komik bir kişilik , şaka gibi. * sokaga cikip 100 kisiye sordum 2 kisi tanidi kendisini oyle populer bir yazar. * yatakta muthistir.. * hayaletleri ancak dolaşabilir bu ortamda. o kadar ...... abidesidir kendisi. reklamını gitsin parasıyla yapsın bos gezenin bos kalfasi. * http://rc.siyahkahve.com/ * internet sitesinin ana sayfasında an itibariyle şöyle bir kayan yazı yer almaktadır:"Bütün internet kullanıcıları ya horotsu çocuğu ya da peechtir"-Karl Marx |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:51 AM. |