![]() |
doubleyou * 4. nesil yazar. * wc nin bir bolumu... * bazen insanın gözleri nemlenir ıslak bakar, onun gözleri hep nemli, bazen insan kendinden çok çevresini düşünür,o hep çevresini, bazen insan sevilmek ister,o hep sevmek, bazen insan sorumluluktan kaçar, o onsuz yapamaz, bazen insan yardan da geçer, ama o asla. * burda herşey sahte dostum gülümsemeler bile burda herşey sahte dostum sevmeler bile.. * medyum gibi insan. içine sürekli bir şeyler doğar ve bunu da pat diye söyler. başta inanmazsın ama dedikleri bir gün mutlaka çıkar. an itibariyle çok mutludur. allah bozmasındır. * * husnu senlendirici evlenme teklifi etse düşünmeden evet diyecek yazar. * bircok konuda hem fikir oldugum, entryleri güzel, sohbeti güzel, kalbi güzel insan. tanidigim icin cok mutluyum. * * o kadar uzun oldu ki kaç yıldır tanıştığımızı hatırlamıyorum bile 8 de olabilir 10 da..* çocukluğumu ve hayatımın en güzel yaşlarını beraber geçirdiğim manyak insan... gülme dedikçe daha çok gülen hatta sürekli gülen insan.. arada bir onure edilirse ağlayan insan. küçük ayım tantim * * bir var ki senden içeri bende, der misin sen de aynı bardaktan içeceğiz aşkın sarhoşluğunu bir tek fondipte... * pis tanti, kaka tanti, küstüm sana tanti... * * bir ara fenerli futbolcuları da reklamlarına alet eden erkek giyim markası.. henüz alıp giyme fırsatım olmadı ama fena değilmiş duyduğuma göre.. * Hani olur ya bazen kaçarsın herşeyden Hani olur ya bazen şarkı biter aniden işte böyle günlerde hep uyumak istediğinde Tam da böyle günlerde umudu büyüt içinde * her zaman mutlu olmayı hakeden güzel insan... * Feci bir karakter analisti olan yazardır. Hem merakı hem de yeteneği vardır bu konuda. Bundan böyle daha dikkatli entry'ler gireceğim. * uzağında da olsa yakınında da olsa hep yanında hissettiğin... uzaklar zaten yakındı aslında, araya zaman girdi sadece. * 12 numara... can yeleği... since 2011... creative director... çay... sigara... * * |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:35 AM. |