![]() |
butters * south park'in ezik karakterlerinden biri. annesi ve babasi tarafindan sürekli cezalandirilir. ama hep de digerlerinin gazina gelip sacma sapan seyler yapmaya devam eder. gercekten kizdigi zaman professor chaosa dönüsür. * cartman ile birlikte süper bir ikili oluşturduklarını düşündüğüm south park karakteri. cartmanın puştluğu ve de butters ın alıklığının mükemmel uyumudur beni mest eden aslında. cnbc-e karton butters verse 100 tane alabilecek butters aptallığına sahibim ayrıca. yok yok karton kesmez beni bu saatten sonra... yarından itibaren odamın ortasına heykelini dikicem ben bunun. * leopold "butters" stotch. en sevimli south park karakterlerinden biridir, lakin iyi niyeti ve safligi yuzunden basina gelmedik kalmaz. butters a reva gorulenler yuzunden insanin south park senaristi trey parker i protesto edesi gelir. * saflığı ve sevimliliği ile insanda yanaklarını sıkma isteği uyandıran south park karakteri. * titrek ve cok sevimli bir sese sahip olan, heycanlandiginda, uzuldugunde veya utandiginda ellerini birbirine surterek sirinotesi gorunen sari sacli minik south park karakteri. * south parkin sapsal sevimli karakteri,3*08 de ilk kez gorunuyor 5.sezondan sonra surekli oluyor. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:22 PM. |