![]() |
rock muzik * elma meyvesi gibi bişey olsa gerek. edit: kötüleyenlere maykılceksin şarkıcısını öneriyorum dinleyin dans edin zıplayın falan.. edit2: başlık başıma kalmış. * hakkında '' o sadece bir müzik türü değil, o bir hayat tarzıdır'' tanımını yaptığım hayatın vazgeçilmezidir ** * gündelik ilişkiler yerine güncel konuları işleyen bir hayat tarzıdır. * metal müziğin olmayıp metal in olduğu gibi, rock müzik de yoktur rock vardır. edit: rock müziğin olmayıp da rock müzik olduğunu dusunmeyen bireyler için ilkokul 1 anlatim bozukluklari kitabı önerilir. * temelde rock müzik çabuk ve kolaylıkla icra edilebilen, açık sözlü ve genelde derdini sert tonlarda anlatan, yoğunlukla grup müziği olarak devam eden türdür. asıl mesele ise bu çerçevenin içini ne ile doldurduğunuzdur. * rock müziğin olmadığını, sadece rock olduğunu düşünen bireyler için bir müzik türü değil sadece bir kelimeden ibarettir. dinleyicisi ve müridi arasında derin farklar vardır. fakat göze çarpan en temel fark rock müzik dinleyicisinin, müzisyenin dışavurumunu en temel ve saf biçemiyle özümsemesidir. * gothic takıldığını zanneden, ancak sadece diğer insanlar yapıyor diye, ben de modaya uyiym diye orjinalliğini kaybederek, toplumun kültürel yapısını bozan dejenere insanların arkasına gizlendikleri müzik türüdür. not:dejenere olmuş kesim elbette ortalıkta siyah siyah gezinen tipler değildir. tikyler bu kesimde ezici bir üstünlüğe sahiptir. * yapılmaması kimilerine göre suç olan müzik. örnek olarak x sanatçı/grubu verirsin, bunun parçaları çok hoş ben beğeniyorum dersin adam cevaben der ki "onun yaptığı rock müzik değil" ulan ne alaka nunagoyyim. bir de bu var, o rock yapmıyor bu yapmıyor. kim icra ediyor bu müzik türünü arkadaş? * hiç bitmeyecek bir aşk. * asilerin müziği. ama anadolu olanı daha makbul.* büdüt:eksi ha * * Modasının yavaş yavaş geçtiği görülen müzik türü. * * * kimi hoşuna gittiği için dinler. kimi de ben rock'cıyım siyah giyip her yerimi piercingle doldurmalıyım diye düşünür kendini rezil eder. * modası asla geçmeyecek olan müzik türü. 30 yıl önceki yes i, kiss i, wasp i, alice cooper ı, deep purple ı, pink floyd u, led zeppelin i hala dinleyebiliyorsak 30 yıl sonra da dinleriz. * * bir çeşit anlatım bozukluğudur. doğrusu için |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:29 AM. |