![]() |
ciplak vatandas * tum film boyunca guldurup, sonunda izleyenin icini yakan, efsane sener sen filmi. * ciplak vatandas 1985 yonetmen Başar Sabuncu senaryo yazari Başar Sabuncu muzik Melih Kibar oyuncu filmdeki karakteri Şener Şen ibrahim Nilgün Akçaoğlu Candan Sabuncu Pekcan Koşar Zihni Küçümen Kamran Usluer Bilge Zobu Salih Kalyon Ertuğrul Bilda Renan Fosforoğlu Erdinç Bora Erhan Dilligil Hikmet Karagöz Arslan Kacar Burçin Terzioğlu Arda Zor Eser Yapımcı Kadir Turgut Görüntü Yönetmeni Ertunç Şenkay yapim Uzman Film tur Dram, Komedi konusu ibrahim dört çocuklu mutlu bir aile babasıdır. Tek bir işle ailesini geçindiremez, limon satmaya, bulaşıkcılık yapmaya başlar. Yoğun tempoya dayanamayarak ruhi bunalıma girer ve çırılçıplak soyunarak sokağa fırlar. Bu olay gazetelere manşet olunca ibrahim`in şansı döner ve reklamlara çıkarak büyük paralar kazanmaya başlar. * yaşayan en iyi türk oyuncu* şener şen' in başrol olduğu her film gibi izlenesi, yapıldığı zaman gözönüne alınırsa çok başarılı olduğu söylenilebilecek dram filmi. * halkında soyunmaya başlamasıyla devam eder.pazarcının pazara gelen bacımın cıplak olmasını gormesıyle aldıgı surat ifadesi koparıyor... * -limooan! yatakh limooaan!.. huoop amca, elleme be.. sen bu limonu sikacak misin, yoksa,...hey allah ahahah... * dördüncü nesil yazar.** * http://www.youtube.com/watch?v=eAaZ7-_fINI + * bir zamanlar aynı dersanede aynı sınıfta bir sene geçirip sonrasındaki sene bölüm değiştrdiğim için görmediğim aynı okulu kazanınca bana büyük bir mutluluk bahşetmiş yazarımız, geç te olsa hoşgelmiş. * an itibariyle 109 entry'e sahip 4. nesil yazar. * * sofistike bir tarzı var bu adamın, oturduk iftar ediyoruz ortada envai çeşit kebaplar filan. adam oturmuş internetteki sosyolojik yapıları klavye delikanlılıklarını irdeliyor... tanıdık, memnun olduk vesselam. bir sonraki zirvede görüşürüz diyorum. garfield'ın kurşunlarından biri bu arkadaşa da isabet etti. söylemeden geçmeyeyim dedim * oturduk iftar ediyoruz. birden bu vatandaş tüm çıplaklığıyla yaşını söylüyor * . o an bir oh çekiyorum... çok genç bir arkadaş. berrak bir akla sahip... gelecek bu vatandaşa ve onun gibi gençlere emanet oldukça bu ülkeye hiç bir şey olmaz... * hazırlık okurken tenefüste içilen sigaralar sayesinde tanıdığım, çay, sigara, tavla muhabbetinin vazgeçilmezi, head bang lerin kralı, fenerbahçelilerin olabilecek en sevimlisi, bass gitarist, bunların yanında genel kültürüyle her fırsatta bizleri aydınlatan, odtu amele* mühendisliğinde öğrenimine devam eden istanbul beyefendisi* yazar dost. * tazecik 4. nesil uuser.hoşullarıda yanında getirmiş yazar. * yedi farklı işte çalışıp yine de kafayı sıyıran şener şene röportaj yapmaya gelen muhabire söylediği yarıcı sözler hala hafızamdadır. + yedi farklı işte çalışıp yine de geçinemediniz öylemi ? - yetmedi, ne yapsam yetiremedim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:32 AM. |