![]() |
anlayan el sallasin * hoş geLmiştir... * başlığı görünce kendi kendime "neyi anladıysam, nereye el sallayayım" gibi sorular sormama neden olan sözlük yazarı. nicki güzelmiş. ayrıca kendisi de hoşgelmiş. * anlayan el sallasin bana merhaba der gibi.. beden gitmeye teşne hayat kal der gibi.. * tek cümleyle çok şeyler anlatabilen bir şarkı. * yeni bir 4. nesil yazar. hoşgelmiş... "anlayan el sallasın bana merhaba der gibi beden gitmeye te$ne hayat kal der gibi" * canı çok sıkkın imiş. * feridun düzağaç'ın 'deli' şarkısında geçen nakarat bölümü. anlayan el sallasın bana merhaba der gibi... * nesildasım yazardır. hosgelmistir. * hassas konulardaki yazılarıyla şimdilik takdirimi kazanmış nesildaşımdır. * feridun düzağaç' ı çok sevdiğini düşündüğüm öğretmen adayı yazar. * anladın mı ki el sallıyorsun şeklin de alternatif bir nickte enteresan olurdu denilesi yazardır. hoşgeldin* * hem karadenizli hem beşiktaşlı olduğunu düşündüğüm kaliteli yazıların sahibi okunası yazar. * beğenisini eksi oy verme mafyasını fazla mesai yaptığı şu günlerde dile getirip şahsımı mutlu etmiş nesildaşım yazar. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:41 AM. |