![]() |
idrar kaciran kisinin fidye istemesi * genel olarak çocuklarada görülen idrar kaçırma durumundan yararlanma işidir. idrarı kaçıran insan uyanıksa hazır kaçırmışken fidye almak işine gelecektir. * saçma başlık açmanın dayanılmaz hafifliği. * idrar kaçıranın değil de buna şahit olanın şantaj yapması ve para istemesi daha makuldur - lan naptın + ya istemeden oldu altıma kaçırdım yahu - haha mall mall + abi aramızda haa kimseye ötme - olmaz oğlum susmam için para isterem ben + abi al ne kadar istiyorsan al ama b.kunu yiyim sus! * "delirdik, istediğimiz fidyeyi vermezseniz büsbütün fıttıracağız." * fidye olarak tuvalet kagidi ya da yeni temiz bir don istenmesiyle son bulabilmesi muhtemel olaydır. * + sakin olun beyefendi. şimdi anlatır mısınız ne oldu? - sabah kalktım her zamanki gibi tuvalete işemeye gittim... + cinayet saati neredeydin? - efendim? + pardon yanlış entry oldu. siz lütfen devam edin. - ama işeyemedim.sonra pipimde bu notu buldum "idrarın elimizde. bizden haber bekle. polise haber vermeye kalkma idrar yollarına iltihap koyduk patlatırız valla" * - anneee bana çikolata + ama çocuğum daha yeni yedin. - bana çikolataa + yavrum sonra alırız - bana ne ya bana ne, çikolata istiyorum + bak şimdi kızacam - o zaman ben de şimdi altıma yapacam yaa + hııı, bak döverim - ohh canıma dağsin yaptım işte altıma.. * * |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:54 AM. |