![]() |
martilarisevenadam * galiba bir yazar. * kadınları sınıflandırmayı pek seven yazar. anlamadım derdi nedir. * kendisine buradan bir şarkı armağan ediyorum. * "sutu seven kamyoncu" ile aynı tamlamaya sahip kimse. sözlüğün birinci yaş kutlamalarına mı ne denk gelmiş. çaktırma, ben senin yerine de bilet aldım. * vapurda simitcileri bayram ettiren yazar. * dövecekti beni, zor aldılar elinden. hayır özür diliyorum yine de vuruyor vurma abi büyüksün... he he... * yakında, "kadınların antropolojik ve morfolojik sınıflandırılması" adlı eserini yayınlayacak yazardır.* * adam bana bir vurdu ben burada kolu komşuya rezil kepaze olmaya olmaya başladım abi yavaş vur... he he he... * kampanya kapsamında sözlüğün birinci yılını kutladığım yazar. * * pogo manyağı muhabbeti güzel 3.nesil yazar. kurban konserinde kendisiyle karşılaşmağı umuyorum. * gitar çalı$mak için iyi bir fırsat yakalayan yazar. an itibariyle çaylak olmu$. çalı$tıktan sonra kendisinden gitar $öleni beklediğimiz arkada$ımız. * kendini düşünereke masturbasyon cekebilen bir deli insan.. * değişik. masturbatör kişi. * kafa adam : martilarisevenadam * kavunla ilgili fantezileri ile dikkatimi çeken uuser. * 700. entrymi ayaklarının önüne serdiğim yazar arkada$ım.. * mantigina ve kalbine laf geciremeyen kafasina sictigimin herifi. * nickiyle leylek aşiği hasta ruh ismaili hatırlatan yazar. * an itibarı ile çok sık çaylak yapıldığından, bu duruma kafayı takmıştır. peşini bırakmayacaktır.* * bir hafta içinde 2. kez çaylak olmuş yazar. üzüldüm vesselam, tez zamanda döner inşallah. * açtığım otuzbir başlığı için beni tebrik eden yazar.* edit:kendisi çok değerli bir mastürbatördür. * cinsellikle ilgilendiği kadar imlayla da ilgilenmesi gereken yazar. ya da ayrı yazılır. * * bugün girmiş olduğu entry'leri ile halet i ruhiye'si hakkında dumurlara sürüklemiş yazar kişisi... * tematik entrylere eksi oy verdiği tahmin edilmekte ve fakat günahı alınıyor olabilmektedir. ama ilginç bir yazardır. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:07 AM. |