![]() |
aritra * beşinci nesil yazar. * hoşgelmiş okunası yazar. * güzel konulara değinen yazar, okuyalım okutalım. * bol bol yazım yanlı$ı yapsa da sevdiğim bir nesilda$ımdır. * güzel sanatsal eylemleri olan * , bir kız için fazla zeki, amy winehouse'u gün boyu dinleyebilen, yaşamını kız kardeşine adayan, altınoluk esnafı yarasa. * benim canım herbirseyim olan yazarların en güzeli.... her zaman herseye lafı olan kültürlü becerikli... mutlu insan.. * timsahımı meclisteki hayvanlarla kıyas aracı kullanarak beni üzmüş yazar. * * yazıları beğenilmiş takip edilesidir! * an itibari ile ayari basmis yazar. takip edilecektir. * * ayar vermeyi insanlar hakkında ayı imasında bulunmak olarak sanan kişilerin taktir ettiği yazar. * hatta ve hatta ima etmeyi birakmasini, soyleyecegini de direk soylemesini bekledigimiz yazardir. * ayıya ayı diyen yazar. * göte göt demenin serbest olduğu sözlükte ayıya ayı demekte serbest olasıdır. ayarı yiyenlerin şakşakçıkları nick altında demogoji ve acitasyon yapmaktadır. ayarlarından ötürü tebrik edilmektedir. * * * * * muhalefet yapmayı bilen yazar. * * * her gün, sevgiliden ayrılmanın üzerinden geçen günlerin tek tek hesabını tutan, "yahu biri yardımcı olsun" * diye bağırtan yazar. * daha önce hiç boylesini yasamadıgından bu hallere gelen yazar. not: geçti geçti. * vernon sullivan meets aritra. * iyi yazar o hemde çok iyi yazar. * * dogum gununu kutlayip nice mutlu ve saglikli yillar diledigim yazar-kicker. * nice kicklere... * * o bugun dogum gunu insani.. nice mutlu yillara.* * ulu chat ortamında fena kicklemektedir. kendisine nickinin anlamını sorup cevap alamadığım canım yazardır. Edit: Laf arasına karışmış. Aslında bana cevap vermiş yazarmış. Özür dilemekte olduğum yazardır ayrıyetten. * butun sifatlar $oyle dursun, kendisine en yaki$ani masal perisidir. * valla billa yazardır kendileri. * |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:33 AM. |