![]() |
ikinci nesil yazar * birinci nesil yazarların "bu yeni nesiller çok becerikli" gibi yaşlı triplerine girmesine yol açabilecek yazar kardeşlerimiz. * daha ogrenecekleri cok sey olan yazarlardir. * hepsi hoşgelmiştir. * hepsinin sozluge faydalı olması dileğiyle. hosgelmişler!! * birinci nesilden sonraki nesildir. evet, böyledir. * iyi ki burdayım ya diyen yazarların oldugu topluluktur * mesela ben * * sözlüğün yazar hacminin artmasına ve oRtamın renklenmesine sebep olan kitle... * second generation yazarlardır.*** * alt devrelerimiz * * Diğer nesilden sözlüğe geç üye olmaktan başka bir farkı olmayan insanlar grubu. . * Sözlüğün kurulluş yıllarına yakın bir zamana gelmiş yazar grubudur. * ölmüşlerdir efendim bunlar. yada hep beraber sözleşip sözlüğü bırakmışlardır. * 1 ay kadar önce sözlüğe yazar olarak alındığımda bana verilen,ama sonra nedendir bilinmez geri alınan rütbe.****** * entryde yazılmış olduğu üzere bir zamanların ikinci nesil yazarı olarak * şimdikinin ise birinci nesil yazarı olarak * * diyorum ki hoşgelmişler , sefa getirmişler. * aramaya inanmalarını istediğim nesildir * boynuz kulagi geceratasözünü doğrulatacak olan yazarlardır * online sayısında %25 kadar artış sağlayan nesil. * boynuz kulagı gecsede,kulak gibi duyamaz dedigim yazarlardır,hosgelmislerdir,sefalar getirmislerdir. * birinci nesillerle aynı sene içinde üye olmalarına rağmen farklı nesilde olan yazarlardır. * üçüncü nesli dört gözle bekleyen yazar grubu. * beş yıldızlı otel yerine orada arkadaşlarla kalındığında daha çok eğlenilen pansiyondur. * nesiller arası catısma yaratması muhtemel ayrımdır. bir tür rütbeleme işlemi gibi bir şey olsa gerektir. ileride ikinci nesil yazarlar zirvesi yapılması ve birinci nesillerin girişinin kesinlikle yasaklanması, * üçüncü neslillere şefkat ve muhabbetle yaklaşımı teklif edilesidir. * * birinci nesilleri çok üst gibi gören, görünüse bakılırsa bu konuda birbirlerini yiyen takım fanatiklerini aratmayacak tartışmalara uyan entryler giren yazarlar toplulugu. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:05 AM. |