Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

toprak

Serbest Kürsü ve Sözlük toprak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * Gelişmeyi ve yaşam döngüsünü sağlayan, hayat veren element. * witch çizgifilminde cornelia adlı kıza kontrolü verilmiş element.. * gurbette,aynı memleketten gelen insanların birbirlerine taktıkları lakap,ünvan,hitap şekli vs... +ooo toprak naber yaa? -iyidir toprak senden naber? +iyi noolsun..memeleket de burnumda ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

toprak

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 01:12 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart toprak

* Gelişmeyi ve yaşam döngüsünü sağlayan, hayat veren element.

* witch çizgifilminde cornelia adlı kıza kontrolü verilmiş element..

* gurbette,aynı memleketten gelen insanların birbirlerine taktıkları lakap,ünvan,hitap şekli vs...

+ooo toprak naber yaa?

-iyidir toprak senden naber?

+iyi noolsun..memeleket de burnumda bi tütüyo ki sorma!

gibi...

* erkek ismi.

* büyüyünce mal olacak çocuk besini

* 1990 yılında kurulmus olan bir ilaç firması.

* toprak:

emile zolanın romanlarından biridir.

* temel olarak 6 unsurdan oluşan malzeme:

- Kaba Anorganik Partiküller: Çapı 200 mm'den büyük ve pek çok toprağın kuru kütlesinin yüzde 5 ile yüzde 90'ını oluşturan kısımdır

* .

- Kolloidal Anorganik Partiküller: Çapı 200 nm'den küçük, kuru kütlenin yüzde 10 ile 80'ini oluşturan kısım, toprağın iyon değişimi, bünye, renk gibi özellikleri ile ilgilidir.

- Organik Madde: Toprakların yüzde 1-40 bazen 90'ını oluşturan ve kolloidal anorganik madde olan killerden ayrılması çok zor olan kısım. Toprağın renk, bünye ve iyon değişimi nitelikleri ile ilgilidir.

- Canlı Organizmalar: Taze ağırlığın yüzde 0.2 si kadar. Toprak oluşumu, besin döngüleri, pH kontrolü ve redoks potansiyeli ile ilgili.

- Toprak Çözeltisi: Toprak taze kütlesinin en fazla yüzde 50'si kadar olabilir. Bitki ve toprak mikroorganizmaları için besin ortamı ve taşıyıcısı.

- Toprak Atmosferi: Toprakta tutulan gaz fazı. 0.0013 g/cm3 yoğunlukta ve doğal toprak ortamının yüzde 50 kadarıdır.

http://www.populerbilim.com.tr/arsiv/0602/a00.htm

* aşık veysel'e türkü yaktıran, uğruna canlar verilen, canlılara hayat veren element.

KARA TOPRAK

Dost dost diye nicesine sarıldım.

Benim sadık yarim kara topraktır.

Beyhude dolandım boşa yoruldum.

Nice güzellere bağlandım kaldım.

Ne bir vefa gördüm ne fayda buldum.

Her türlü isteğim topraktan aldım.

Koyun verdi kuzu verdi süt verdi.

Yemek verdi ekmek verdi et verdi.

Kazma ile dövmeyince kıt verdi.

Adem'den bu deme neslim getirdi.

Bana türlü türlü meyva yetirdi.

Hergün beni tepesinde götürdü.

Karnın yardım kazma inen belinen.

Yüzüm yırttım tırnağınan elinen.

Yine beni karşıladı gülünen.

işkence yaptıkça bana gülerdi.

Bunda yalan yoktur herkes de gördü.

Bir çekirdek verdim dört boston verdi.

Havaya bakarsam hava alırım.

Toprağa bakarsam dua alırım.

Topraktan ayrılsam nerde kalırım.

Benim sadık yarim kara topraktır..

Dileğin varsa dile Allah'tan

Almak için uzak gitme topraktan

Cömertlik toprağa verilmiş Hakk'tan

Benim sadık yarim kara topraktır

Hakikat ararsan açık bir nokta.

Allah kula yakın kul da Allah'a.

Hakk'ın gizli hazinesi toprakta.

Bütün kusurlarım toprak gizliyor.

Merhem çalıp yaralarım düzlüyor.

Kolun açmış yollarım gözlüyor.

Her kim ki bu sırra olursa mashar.

Bırakır dünyaya ölmez bir eser.

Gün gelir Veysel'i bağrına basar.

* yildiz tilbe besteleriyle şöhreti yakalmış sonrasında ise fıs olmuş sarkici.

* el eleee olsaaağ diye bir $arkısı vardı bu genç $arkıcının zamanında.

* bahar yagmuruyla birlestiginde kimilerinin sevdigi, kimlerininse nefes almasini zorlastiran enteresan bir koku salgilayan, yeryuzunun sofra bezi.

* yanına ateş, su ve tahta gelince güzel bir dörtlü oluşturan madde.

* Kişiyi küçük düşüren ve kişinin küçük gördüğü insanlarla gireceği yer...

* tarim ile ilgilenen kişi bakımını ne kadar iyi yaparsa, karşılığınıda o kadar iyi alır...

* bu sabah ciğerlerimi tütünle değil de yeni ba$lamı$ çisilti sonucu nemlenmi$ kara toprak kokusu ile yıkadım ve ilk defa büyükbabamdan miras kalacak arsanın kaç dönüm olacağını , bu sene tarladan kaç kuru$luk ürün hasat edeceğimi değil sade sade toprağı dü$ündüm.

o toprak ki bizi vâr kılan ,

o toprak ki namazımızın ardından bizi kendine uyduran.

aslında onu kurtarmak halâ elimizdeyken , ben fantazilere daldım. gerçekle$mesi an meselesi olan türden fantazilere.

onun yokluğunu dü$ündüm.

toprak yoksa sabahın köründe uykumuzu bölebilecek güzellikte kokan çıtır çıtır sabah ekmeği olur mu ?

toprak olmazsa tüyleri tüylerimizi diken diken etmeye yeten sulu bahçe $eftalileri olur mu ?

o yoksa soğuk ve uzun kı$ geceleri eski tip fırınlı sobamızda karnını çizip közleyebileceğimiz , muhabbetimize katık yapabileceğimiz kestane olur mu?

her şeyin ba$ı o olmazsa eski toprakların uğruna kanlarını ve canlarını serpi$tirdikleri vatan olur mu ?

olur mu hah ?

ana , yâr , kızan , vatan.

aslında hepsi kocaman bir yalan.

biz toprağa a$ığız.

lütfen topraklarımızı koruyalım.

* dinen, öz malınız olması için işlemeniz şarttır...

* uzun zamandır dinlemediğim fakat oturup saatlerce ağlamama sebep olduğunu hatırladığım, hüzünlü grup dus şarkısı.

toprak

başında beklediğim bu toprak

bir gün beni de yutacak

diye korkup ağlıyorum

gözyaşı, tabut ve ölüm

beni de alıp götürün

anneciğimin yanına

tanrım onlara cennetini verdi

bana ise dünya cehennem

hep evin reisiyim derdin

yalnız kaldim nerdesin

canım babacığım benim

daha yedi sekiz yaşında

henüz her şeyin başında

kara toprak gördü kardeşim

* yaşamın temel kaynaklarından biri.

* dünyadaki kara alanlarının dış kısmını birkaç mm. ile birkaç metre derinlikte saran, organik veya inorganik maddelerin karışımından oluşan, belirli oranlarda su ve hava bulunduran, içinde ve üzerinde canlı bir ortamı barındıran, bitkilere durak yeri ve besin sağlayan ayrışmış zondur. kısaca karasal bitkilerin büyüdüğü doğal bir ortamdır.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

« myfishbone | ice age »