| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük bencil Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * Yalnız kendini düşünen, kendi çıkarlarını herkesinkinden üstün tutan,hodbin,hodkâm,egoist. * güzel bir nil karaibrahimgil şarkısıdır. o bir bencil ama yok onun hilesi o bir bencil ama yok onun iğnesi o bir bencil ama yok onun hilesi yok * nil karaibrahimgil'in ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * Yalnız kendini düşünen, kendi çıkarlarını herkesinkinden üstün tutan,hodbin,hodkâm,egoist. * güzel bir nil karaibrahimgil şarkısıdır. o bir bencil ama yok onun hilesi o bir bencil ama yok onun iğnesi o bir bencil ama yok onun hilesi yok * nil karaibrahimgil'in en güzel şarkılarından biri. bahsedilen bencil'in kedi hayvani olması da mümkün tabi. * sözlerini de yazayım tam olsun. uçar o kuşlar gibi çıkar yokuşlar gibi sanki biz saklanmışız onu bulmuşlar gibi sert basan tuşlar gibi dik dik bakışlar gibi sanki biz hep yazmışız o bitmeyen kışlar gibi o bir bencil bencil o bencil bencil nedeni belli değil vuramazsın zincir o bir bencil ama yok onun hilesi o bir bencil ama yok onun iğnesi o bir bencil ama yok onun hilesi yok yok onun bişeysi yok gider o rüzgar gibi döner dalgalar gibi sanki biz hep dururken geçen zamanlar gibi sert basan tuşlar gibi dikdik bakışlar gibi biz ayakta uyurken geçen zamanlar gibi o bir bencil bencil ama evcil evcil nedeni belli değil vuramazsın zincir. * tüm olay ve olguları kendi istediği ve düşündüğü çerçevede yaşamaya ve düşünmeye sabitlenmiş kişi.sadece kendi istekleri,sıkıntıları,mutluluk ve ya mutsuzlukları varmışçasına yaşayan ve çevresindekileri de yaşamaya dayatan insan.zira ömre ziyan şeklinde de açıklanılabilir. * dünyada yalnızca kendisinin ve çıkarlarının bulunduğunu zanneden kişidir. * sadece kendini düşünen kişilerdir. her konuda ama. bırakın maddi konuları sevgi de bile. Birine ait olduğunu bilse bile karşı kişi, yine de herkese sahip olma duygusu ağır bastığından cimrilik yaparak kendi egosunun durumunu daha önde tutar. Ne kadar yazıktır ki olacakların farkında değildir. şimdi ağlıyorsa sonra daha da çok ağlayacaktır. insanlar birbirlerini bulduklarında, kendi bir takım zevkleri için o kişiyi hiçe saymalılar mı? o zevklerin geçici olacağının farkına varıp, kendilerini düşünmekten daha önemli şeylerin de olduğunu bilmeliler mi yoksa? geç olmadan.. * "ben" söyleyenlerin yalancısıyım. * fazlası zarar bir özelliktir. ama kanımca her insanda da belli miktarda olmalıdır. * nil karaibrahimgil'in en güzel şarkısıdır. bencil insanlara nasıl olduklarını anlatamayan her insanın karşısındakine dinletmesi gereken bir şarkıdır ayrıca. ben denedim oldu lise arkadaşıma tik geldi o dakikalarda. ayrıca bencil insanları bolca çeken biriyseniz aslında onlarında türleri olduğunu bilmelisiniz efendim. kategorize etmenin dayanılmaz hafifliğiyle bu tür üzerindeki engin deneyimlerimi harmanyalıp bu insanlar 2 ye ayırılır kanısına vardım. bencillikten başka yolu olmayanlar: bunlar aslında bencil biri olmak istemezler ancak bencilce davranmazlarsa ellerine hiçbir şey geçmeyeceği kanısındadırlar o yüzdendirki gönüllerini çocukluklarındaki kadar geniş tutamamışlardır. çocukken iyilik ve saflıkları sonucu ağır bedeller ödedikleri için kimseyle pek bir şey paylaşmak istemezler. yaralı olduklarından acıtmak hevesleri ve en iyisi bana gelsin en iyisi benim olsun istekleri yetişkinliklerindede devam eder. genellikle hırslı ve etrafındakilerle yarışmayı severler bunlar. doğuştan benciller: bunlar fena halde anne baba şımartmasıyla kendinden geçen insanlardır. anneden ve babadan ne istediyse almış olanlar daha sonralarında etrafındaki herkesi bu insanlar gibi söğüşleyebileceği kanısına varır. tüm hayatı boyunca "armut piş ağzıma düş hatta mümkünse püre kıvamında düş" derler. ya feci hırslı ya da vurdumduymaz olurlar. * abartılmadığı müddetçe, paylaşımın önüne geçmesine izin verilmediği müddetçe gerekli olan kavramdır. * herkes... * her insanın içinde barındırdığı en doğal güdü.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük bencil Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * Yalnız kendini düşünen, kendi çıkarlarını herkesinkinden üstün tutan,hodbin,hodkâm,egoist. * güzel bir nil karaibrahimgil şarkısıdır. o bir bencil ama yok onun hilesi o bir bencil ama yok onun iğnesi o bir bencil ama yok onun hilesi yok * nil karaibrahimgil'in ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi