![]() |
cemsbg * üçüncü nesil bir yazar. * * edirne li oldugunu dusundugum yazar! * * * * mükemmel sıcaklıkta intikam yemekleri hazırlayan, masayı donatan yazar.. * * * * beni pek tanımasa da başlığıma entry girme nezaketini göstermiş yazar. * belki gecenin değil ama açtığı başlıkları ben ve benim gibi düşünenlerin gönlünün yıldızı olmayı başaran yazar. * yıldız olmak için gecenin körünü* seçmeyecek, akıllı yazar. takip ediyoruzdur. * gece gece insanları uykusundan uyandıran yazar kişisidir. heyecanını hiç kaybetmemesi dilenmektedir. fakat her şeye rağmen sakinliği de elden bırakmaması önerilir. * * lise yıllarımızda geometri dersimizin espri konuydu kendisi. hoca üçgen çizerdi s b ve g harflerini takip ederdi arkada$lar ha bir araya gelmi$lerse hemen "sebege üçgeni oldu bu hocam bizim arkada$ bu cem heheheheeeee" derlerdi. neydi o günler. a$ık olduğum çocuğun fotoğrafını çekmi$ti sbg ne kadar melek dimi. sonra da o a$ık olduğum çocuk iki yıl ba$ımda o fotoğrafı sayıklamı$tı çok pis g.tü kalkmı$tı. hey gidi günler hey. ne rezillikti. üstelik kızın birine verdim o fotoğrafı dedim "ver o çocuğa k.çından anlamaya devam etmesin" diye. ama vermemi$. tahmin et olum kimdi o kız.** aman neyse. sbg iyidir öyle ölüm mölüm keyif vermez iyidir o. valla bak. asabidir falan ama iyi denilebilir. kızdırmı$lığım vardır da ondan "iyi denilebilir" diyor olabilirim bakma sen. lise i$te. * renklerimizin çakıştığı sağlam yazar. * * eğer ki nicki cembsg olsaydı daha da enteresan olurdu diye düşündüğüm yazar.. * sof frame'de ask yazmaya çalışan yazar. ne luzum var alt alta yazmanın. ask başlığına yaz gitsin.* * nazik halden anlayan yazar. * turk dil kurumu'ndan geldiğini düşündüğüm yazardır. yalnız turk dil kurumu yerine omer asim aksoy'u kabul etmek daha sağlıklıdır. * türkçe kelimelerin nereden gelip, nereye gittiğini acayip şekilde kafaya takmış, sözlüğe yararlı bir yazar. * doğum günü kutlu olasıca yazar. türkçe ile ilgili entrylerini gördüğüm yerde şükelaladığımdır ayrıca. * ayrıca * kendisine yarayacak bir başlığı kendisine sunmakta yarar var. ara ara bakar belki: şu da bonus olsun, bir alana bir bedava hesabı: * cembsg in kapısından dönen nick. ilk görüşümde de böyle okuyup bayağı şaşırmıştım lakin öyle değilmiş işler. bu da böyle bir anımdır. tanımam etmem selam ederim. * geoitle arası bozuk, hemşerim sayılan, hoş sohbet, entryleri ayrı güzel olan yazar, abi kişisi. * biraz üstüne gitsem de kızmayandır, olgundur,duygu insanıdır. * akşam akşam şahsımı pek mutlu etmiş yazar. * edirneli oluşu muhabbetinden anlaşılan sıcak kanlı yazar. pek bir sevdik/saydık kendisini. edit: bu arada 31 numaralı entry olması tesadüf müdür nedir... * * ısınan küremizde çocuk doğurmanın zorluklarını düşünüp evlat edindiğim fahri oğlumdur kendisi..hayırlı evlattır.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:27 PM. |