![]() |
bursa da neden zirve yapilmiyor zirvesi * büyük beklentilerle hayalleri kurulan, yegâne zirvedir. bkz edit: * * çok yakında gerçekleşecek zirvedir. * * hayallerimde yeri büyük olan zirvedir. * * * zirvebox ta yerini almış zirvedir. herkesi beklerim. * Bursa'da olursam yer işgal edeceğim zirvedir. * bursa da zirve yapılmamasına istinaden vuku bulmuş isyan şeysidir.* ayrıca: "bursanın suyu mu çıktı zirvesi" de olabilir.* * gidilesi zirvedir. güzel insanlar orada olacaktır. * ramazan ramazan arap $ükrü'den geçmeden katılmanın yollarını arayacağım zirvedir. * * abberline gidiyorsa ben de giderim heralde. * * saati sebebiyle iftardan sonra koşturarak yetişilesi zirvedir. * * * * bursada bulunsaydım büyük ihtimalle bulunacağım zirve. * * * * bursa da bulunan bütün yazarları beklediğimiz zirve. * "sen bi uludağa çık in de zirve hevesin geçsin" dedirtecek zirve. * t bag'in "bursada neden zirve yapılmıyor ? !" şeklindeki isyanı sonucunda ortaya çıkmış olan zirvedir... zirveye katılan yazarlar *23 eylül pazar günü, saat 20:30'da mik'ta buluşup zall'ın evine yürüyecek, ona "bursada neden zirve yapılmıyor ? !" şeklinde çemkireceklerdir... **** * pazar günü olması dolayısıyla malesef katılamayacağım zirve. * bursadaki yazarlardan daha yüksek katılım göstermelerini beklediğimiz zirve. * bursa zirvesini dördüncü neslin gereği dört gözle beklememize rağmen okula dönüş tarihine denk geldiği için gidemeyeceğimiz. için için yanacağımız, kıs kıs kıskanacağımız zirvedir. bizim yerimize de eğlenin kaynaşındır. * yazar antistar kişisinide kolundan tutup getireceğim zirve. * kahve içip muhabbet edilesi zirve. ama sion maçını konuşmayalım. * * yarın yapılacak zirve. bursa' da bulunan daha çok yazarın katılımını beklemekteyiz. * tüm çekingenlik * * hücrelerimi resesifleştirip iştirak etmeye çalışacağım zirvedir. * herzamanki gibi çekingenlik hormonlarımın ağır bastığı ve malumatı benim için belli olan zirvedir. yarin mik'tayiz zirvesidir. * |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:20 PM. |