![]() |
pelvis * 3. nesil çaylak o...!!! * yazarlık kovalayan çaylak uuser. * artık yazar! * * yazılarıyla hepimizi aydınlatacağına inandığım yazar. * kösnümü kabartan bir nicki var bu yazarın. aklıma aria giovannigeliyor istemsiz. * usul usul başarı merdivenlerini çıkan, aklı başında yazar. * hakkındaki negatif eleştrilere doğal olarak üzülmesi sebebiyle pozitif eleştrileri hakeden yazar. * bir kadin'ın en estetik bölgesidir. kalca! * sabah sabah the kene programının bugünkü konuğu. pek mühim ek bilgi: kene öyle bir canlı ki yapışır salmaz bi daha! * sabırlı yazar * * sabırsız yazar. üç dakikada bitirdim işini. * latincede "leğen" demektir. pelvis renalis var o böbreğin havuzu ki o havuz da her hayvanda yoktur. misal atta var ama inekte yok. çünkü ineğin calix renalisi var. bunları okuyunca sanki müthi$ kelimelermi$ gibi gelebilir, aman yanılgıya dü$meyin sakın. gördüğünüz üzre leğen demi$ latinler biz kemiğe diyoruz böbrek havuzuna diyoruz kaldı ki allah yaratırken isim mi vermi$ lan! * ilgili yazar. atılan mesaja saygı ile cevap verir. celallenip agresiflik yapmaz. yapıyorsa da karşıdaki kişi haketmiştir.* * zirveye gelmemiş , çok şey kaçırmış küçük yazar kişisi. bir daha ki zirveye gelmezsen olmaz artık diye isyan edilesidir.***** * an itibariyle doğumgünlerimizin aynı gün ve aydan ibaret olduğunu öğrenmiş bulunduğum ve tanımasakta tebessüm ettiğimiz yazardır.. * elvis'in pipisi... * elvis presley'e yapılan bir yakıştırmadır. * championship manager 'da 2 aya bir bir oyuncumun kirilan şeysi. * * insan da üreme organlarının bulunduğu bölge. * böbrek toplayıcı kanalların açıldıkları kese'ye de denmektedir. * iğrendim yav ismimden bi an. bi an ama. geçti. düzeltme:çok pis eksi oy alıyorum anlamadım size ne? ad benim adım. * saygiya deger bir yazar. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:18 PM. |