![]() |
exclusion * 4. nesil uuser. * * her gördüğümde vay kardeşim nasılsın diyebildiğim *, liseden kalma hatıralarımı tek anlayan, bunalımlara beraber girip çıkmaya çalıştığımız can * * gün itibariylen bir yaş daha kartlaşmış ama hala kendini sevgi pötürcüğü hisseden melankolik. * zamandan bağımsız yaşadığımı * doğum gününü geç kutlayarak bir kez daha alnımın kabağına vuran biricik insan. * bir bardak suyu çok gören bir kişidir. hakkında atıp tutmamam için bir yemek ısmarlaması farzdır. * benim diğer yarımdır kendileri..iyi ki varsın dostum, herşeyim.. * yarın bu saatte alamanya yolcusu olan kişiliktir kendileri, buradan kendilerine hayırlı yolculuklar dilerken, bizide unutmamasını temenni ederiz, sevgiler... * mukavemetle ilgilendiğimi düşünen yazar. ne yazık ki yanılıyor, makina mühendisliği benimle uğraşmakta. * bize her türlü yeme, içme ve geyik ortamını hazırlayan pek sevgili muhterem sözlük yazarıdır. ayrıca çekyat olayında ciddiyimdir, hem sessizde uyurum çıtım çıkmaz. * * iyiki doğmuş olan bi insandır.kimileri yaşlandığını ima etsede mutludur bundan... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:05 AM. |