![]() |
prosiner * yeni bir yazar. hoşgeldi karadenizlerden. meslektaş. * denizli de deniz var sanmak başlığında verdiği bilgiden dolayı kendisine teşekkür etmek istenilen yazar. * bana gece gece kahkaha attıran sözlüğümüzün yenilerinden. * * muhabbeti guzel insan ... * macera avcısı yazarlarımızdan. birlikte cehennemin en alt katında konken partisi düzenlemeyi düşündüğüm yazar. * moralim bozukken moralimi düzeltmiş, artık borçlu olduğum güzel yazar. * 'halkın içindeyim efendim ben, senin gibi değilim' diye sürekli bana ayar veren yazar.* * müzik zevkimiz aynı olan yazar. cankan konserinde headbang yaparken kafa kafaya tokuştuk, o zaman tanıştık. şaka maka tanıştığımız iyi olmuş, yaran yazarlardan kendisi. ama hafız, gotik arabesk diyorsun ya bir entry'inde, işte bu ifadene bayıldım. gotik arabesk, cankan, tek geçerim. * prisoner'le karışan nick. 2 harf lan. * sağlam muhabbet insanı kişilik ve hatta canciş.* * havelsan da staj yapıcam diye bana hava atan canciş manciş olmayan hödö. aha çok sinirlendim, laflar hazırlayacağım akabinde.* |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:41 AM. |