![]() |
yoksa yamuluyor muyum * yeni bir yazar. * yamuluyorsam duzeltin sözünün bir kademe altı olan hafif mahçup ifade. bir sözlük yazarı için biçilmiş kaftan bir nick. * * * * benden başka kimse yamulamaz dediğim. * * her sözlük oluşumunda olması nedeni ile, baygınlık veren söz, bu kadar kullanılması artık anlamını yitirmesine sebep olmuştur. * her entrysinin altında yoksa yamuluyor muyum yazacagı için çok ciddiye alınmayacak olan yazardır. * allah yamultmasın efenim. evet, yamuluyorsun. hem de fena halde yamuluyorsun. * * evet efendim an itibariyle 500. entrysini kendi nick altına girebilecek kadar düşmüş yazar.***** * zall la kafayı fena halde bozmuş yazar kişisi.* * ethemerkaya' nın fake'i olduğunu düşündüğüm yazar. * çaylaklığı dolayısıyla "geçmiş olsun" insanıdır. isimdaşımdır. * * kendisini mod abilerine şikayet ederek çaylak olmasına ve bu sayede kafasını toplamasına yardımcı olan 5. nesil hede ye sonsuz teşekkürler eden yazar.** * zor günler geride kalmış tekrar geri dönmüş yazar kişisidir. * gercek galatasarayli yazarlandandir. yazarliga geri donusu hayirli olsun. takipteyiz kendisini. * * hakkımda ne yazdıysa eksi oy vermişler kardeşime, bana mı düşmansınız ona mı arkadaş . * ayak fetişisti yazar. * * efendim bu çaylak olmuş gene, çaylak olmuş bu gene efendim, bu çaylak olmuş efendim gene, gene çaylak olmuş bu efendim, olmuş bu gene çaylak efendim. * dördüncü nesil silik. sanırım sözlükte tasfiye ba$lıyor. ne oluyor anlamadım. bi sürü silik milik bi$eyler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:35 PM. |