![]() |
sensizim * altayın babası için yazdığı eşsiz bir şarkı. kendisi şöyle anlatır bu şarkıyı.ben karadenizin bir köyünde doğdum annem babam hiç sinemaya gitmedi vede ben hiç bir zaman ailemle yemek yiyemedim ve ben onlara bir kere bile seni seviyorum diyemedim.ve bu şarkı bir kere bile seni seviyorum diyemediğim babam için... sadece sevmeyi bilenler icin soyluyorum seviyorsaniz allahina kadar seviliyorsaniz allahina kadar sevip nankorluk goruyorsaniz bosverin gitsin... beklerim yillarca beklerim hasretime hasretini eklerim beklerim yillarca beklerim ozlemime ozlemini eklerim seni seni seni seni seni seviyorum diytemedim yar seni seni cok ozledim nankorsun guzelim degmezsin askin sevdanin kiymetini bilmezsin kala kala bir ben kaldim dunyada sensizim yana yana bir sana yandim dunyada sensizim cana cana bir cani sevdim dunyadaki o can sensin sen benim gozbebegim bir tanemsin * tüm gece seni düşündüm Yokluğun, içime çok koydu * * Yalnızım, sensiz bir hiçim ben Senden hoşlanmıştım bre insafsız gidip en yakın arkadaşımdan hoşlandın, benden hoşlanman gerek! * * * sensizim hüzünle kaplandı içim seni çoook sevmiştim * Sensizim, senden uzakta Seni düşünüyorum Seni özlüyorum Ve özlemeyi çok seviyorum Sensizim senden uzakta Seni özlüyorum Seni seviyorum Seni sevmeyi çok seviyorum seninleyim, sana dokunuyor, seni hissediyorum Ve hissetmeyi çok seviyorum Bir gün seni kaybedeceğim duygusu sarıyor benliğimi Korkuyorum Ve bu korkuyu çok seviyorum. Tıpkı bir sabah vakti Yaprak üstündeki çiğ Hani seversin de korkarsın dokunmaya Uzaktan seyretmek yeter bilirsin Oysa sen benim olmasan da seviyorum Ve işte bunu hissetmeyi çok seviyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:31 AM. |