![]() |
okunandegilsadeceyazanbiryazar * nicki dikkat ceken 4. nesil yazar. bakalım nicki gibi mi acaba? * 30 harf sınırlamasını pervasızca kullanan diğer bir yazar. ama nedense kullanıcı adı altına yazılan tek bir entryle bile sol frame'in şeklini değiştirebiliyor. * * nickinden dolayı bilgi içerikli entry girecekmiş gibi duran yazar. ayrıca hoşgelmiştir kendileri. * "yazsın da bir okuyalım hele." derim. hatta dedim. hatta ve hatta dedigim dedik caldigim duduk. * oylama sistemini muhtemelen önemsemiyecek olan yazar. * * bu adam daha once de yazarmış yada bu fake uyeligi olabilir düşüncelerini akla getiren nick sahibi yazar. * herkesin yazdığı kendine yazarı. * dün gece 3 sularında kastırarak sözlüğü sözlük kıvamına getirebilmek için ingilizce kelimelerin türkçe karşılıklarını giren, muhtemelen uykusu kaçmış az bi ihtimal ders çalışan uuser. * akıllıca nickiyle hemen göze batan kurnaz yazar. p.s:hım kurnaz lafı kişiliğine değil,nick seçimine sadece.yoksa tanımıyorum kendisini.* * nickini organize işler'deki kitabı satmayan yazarın* repliğinden esinlendiğini düşündüğüm yazar. * Zekice bir nickle, başarılı tespitlerin altına imzasını atan bir yazardır. * muhammed ali ' nin bir yumrukta yere serebileceği yazarlardan birisi daha. * an itibari ile dj olduğu radyonun açılmadığı birilerinin ateşe vermesinden şüphe ettiğim yazardır. * düztaban olduğundan artık emin olduğum yazardır. ne zaman radyo çıtır da dj lik yapmaya kalksa flatcast çöküyor. * an itibariyle radyo citir da yayın yapan yazar kişisi. adını unutuyorum hep ama istek parçalarını çalıyor * * radyo citir'in süper djlerindendir kendisi. bulur buluşturur çalar istenilen parçayı. * * 4. nesil çaylak. uçtu uçtu kuş oldu kendisi. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:01 AM. |