![]() |
susamsokagi * yeni nesil sözlük çaylaklarından birisi daha..hoşgelmiştir..* * kpss 2006ya giren yazarlarımızdan... o da herkes gibi bazı sorulardan şikayetçi.. * peki bi apladır * * iş hayatına atılma zamanı artık gelmış olan uuserdır. * takma adından dolayı sempatik bulduğum yazar. * * * * * yayınlandığı yıllardaki 6-9 yaş grubunda zeka patlamasına yol açtığı psikologlarca kanıtlanmış çocuk programıdır. kendine bu nicki seçen arkadaşa da sempatilerimi gönderiyorum.hoş gelmiştir. * bana,kirpiğin küfesinin içini göstereceklerini duyduğumu hatırlatan ve 'ne salakmışım küfenin içinde ne olabilmişki beni her seferinde daha bir merakla ekrana bağlamış sorusunu şu yaşımda sordutmuş olan yazar kişidir. * * pek bir bunalmış, an itibariyle hayatı çok fazla erteledigini düşünmekte olan kişi. niye buraya yazar bunu: okuyup okuyup aklını başına alsın diye. severim kendisini yine de. * şöyle azcık geri alabilse zamanı, birilerini kırmamak için istemedigi seyler soylemese * hayatı ertelemeyeyim telaşına düşüp, kendinden hiç beklemeyecegi mantıksızlıkta seyler yapmasa kişisi. artık sevmiyorum kendisini. * uzakta olandır, özleyendir, özlenendir. cok farklı bir hayat tecrübesine dalmış, yol almaktadır. * hic unutamayacagı bir bahcede hic unutamayacağı bir konuşmaya tanık olmuş, kendine şaşırmış, iyiye, samimiye inancı artmıştır... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:08 PM. |